Последни новини за концерта на Michael Angelo Batio


Последни новини за концерта на Michael Angelo Batio

3810

Както знаете, концертът на Michael Angelo Batio ще се състои в столичния клуб Rock It тази неделя, 1 март.

Майсторът на двойната китара гостува за първи път у нас, а срещата му с феновете ще започне около 21.00 ч. и ще продължи до последната снимка или автограф с желаещите след това.

Вратите на заведението отварят в 20.00 часа.

Michael Angelo Batio е един от създателите и пионерите на китарната Shred техника. Известен е с невероятните умения и изключителната бързина, с която свири. Също така е познат и признат като уникален шоумен, използващ и техниката Over-Under, както и способността да свири на двойна и четворна китара, използвайки и двете си ръце в различни позиции и стилове. Трябва да се отбележи и приноса му в китарния свят с издадените DVD серии инструкции и уроци, наречени Speed Kills,  показващи как да овладеете Shred техниките и изкуството на мълниеносното свирене. Всички негови техники за свирене и иновации, които показва и пресъздава за първи път в своите уроци и инструкции, както и в изпълненията на живо, много бързо се превръщат в задължителни "стандартни техники" сред топкитаристите в целия свят.

Майкъл e създател и първият изпълнител на двойната китара (Double-Guitar), а по-късно и на четворна китара (Quad-Guitar). На 2 февруари 2012 моделът Michael’s Dean "Jet" Double-Guitar е изложена завинаги в Rock Аnd Roll залата на музея на славата в Кливлънд, Охайо, САЩ.

No. 1 Shredder Of All Time! от списание Guitar One, един от Top 100 Greatest Metal Guitarists Of All Time на списание Guitar World, част от 20 Greatest Shredders Оf All Time на списание Total Guitar. Победител и избран с гласовете на читателите в категорията Best Shredder на списание Guitar World Magazine и получил наградата от над 440 000 участвали в анкетата на списание Guitar World за най-бързия китарист на всички времена (Fastest Guitarist Оf All Time).

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна. На касите в Germanos, "Пикадили", Orange, "Фотосинтезис", Easy Pay, "Техномаркет", Technopolis, OMV, Office 1 Superstore, Usit Colours, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Пропуските са на цени от 35 лева, в случай на налични в деня и на мястото на събитието ще са по 40 лева.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Официален клип:
https://www.youtube.com/watch?v=rutyA12z3Ok

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички