TOP 100 DJs Wоrld Tour - земетресение с епицентър София


TOP 100 DJs Wоrld Tour - земетресение с епицентър София

3581

Никога не ми е трябвала специална покана да отида на парти с електронна музика.

Никога не ми е трябвало и много време да реша, че ми се ходи. Само едно другарче за разкош :) От момента, в който разбрах, че едно от най-силните музикални събития на годината ще се състои на 27 февруари в София, просто зачертах деня с голямо кръстче.

Та тя, датата, си дойде неусетно! Както и събитието - "Всички, които дойдат на TOP 100 DJs Wоrld Tour, ще се докоснат до заряда и силата, която носят диджей N 1 за последните 2 години - Hardwell, Fedde Le Grand, който пази България на специално място в сърцето си, както и невероятния тандем Sunnery James & Ryan Marciano", беше споделила тур мениджърката на събитието Теса Спрангемайер. И да си кажем истината - точно така беше!

Организаторите от клуб "Ялта" бяха обещали грандиозно събитие, за което никой да не съжалява, че не е спал през изминалата нощ. А най-хубавата част е, че всеки от диджеите можеше да отдели повече време за публиката, защото нямаше подгряваща част. Друго обещание, което организаторите изпълниха (Благодарим!). Феновете идваха на талази, буквално всеки се бореше да стигне колкото може по-бързо до бляскавата вътрешност на зала "Арена Армеец".

Точно в 21.00 часа на сцената първи излизат Sunnery James и Ryan Marciano. Дуото от Амстердам е нещо изключително добро за първа глътка от събитието. Наричат ги холандска версия на Swedish House Mafia и си падат по хаус музиката във всичките й форми. Умеят да предават страстта си към eлектронните ритми на публиката. Ритмите им са вдъхновявали тълпи в Щатите, Мексико, Бразилия, Гватемала, Англия, Холандия, Русия и Азия. "Tribeka" и римейкът на "Lethal Industry" на Тиесто изстреляха тандема в звездна орбита и Sunnery и Ryan продължиха да печелят нови и нови фенове с всеки следващ свой трак. Техни парчета са подбрани от Armin van Buuren, Sander van Doorn и David Guetta, а Pete Tong е добавял "Lethal Industry" в своите селекции не веднъж. Холандското дуо пуска от добре познатите миксове на Alesso, OneRepublic, колeгите Tiesto и Armin van Buuren, а публиката се раздава на пълни обороти.

Без никаква почивка след холандците зад пулта застава Fedde Lе Grand. Той е добре познато име в България. Обича ни и ние го обичаме! И се връща за пореден път по покана на "Ялта", за да уважи българската публика. Гостът е едно от големите имена в шоубизнеса, но решава да застане рамо до рамо с Hardwell, който излиза, за да ни отнесе главите малко по-късно. За Fedde мога да кажа или нещо добро, или нищо. А публиката в залата не говореше. Тя просто крещеше от щастие. Защото диктаторът в хаус тенденциите обича да експериментира и да забавлява. И никога, ама никога не се повтаря. Залата се пука по шевовете от кеф, умората се усеща най-вече в прасците, ама нали е хубаво партито, ще преживеем!

Fedde слиза от сцената точно в 01.10 ч., за да пусне наборът ми Hardwell, да върне жеста към оргазнизаторите, които точно преди 4 години му подадоха ръка, за да се изкачи по музикалната стълбица и днес да заема първо място сред диджеите. Hardwell стана наскоро диджей N 1 за втора поредна година в класацията на DJ MAG Top 100 (официалната класация за най-добрите диджеи и клубове в света). Така той започва да настига флагманите Armin Van Buuren и Tiesto. И с право! Знаете ли парчето "Spaceman"? То звучи като излитането на малък космонавт в открития космос.... стига да имате въображението да си го представите! Hardwell  е точно това за публиката - излита на пълни обороти в непознатата Вселена. А главата вече я няма от подскачане. Публиката е изморена, енергията на това момче обаче е като инжекция с адреналин. Колкото и да си мислиш, че не можеш повече, изведнъж продължаваш напред рязко.

Точно в 3.00 часа партито приключи, но само формално.

Ушите ми продължават да пищят в ритъм с музиката, всичко ме боли от невъздържаното ми подскачане под звуците на едни от най-добрите световни диджеи, които дадоха експересен старт на дългия уикенд!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички