Криско превзема сцената на Като две капки вода


Криско превзема сцената на Като две капки вода

4013

Криско ще има свое запазено място на сцената на "Като две капки вода".

Както е известно, новият сезон стартира в ефира на Нова от 20.00 ч. на 3 март.

Един от най-провокативните рапъри с хитове като "Почивни дни", "Видимо доволни" и "Било к‘вот било" ще докаже, че желанието му да експериментира преодолява дори и границите на хип-хопа. "Голям фен съм на шоуто и чакам с нетърпение да скоча в първия образ! Миналата година Мая Бежанска ме имитира и ми беше страшно забавно. Време е и аз да се срещна с това предизвикателство", казва Криско.

Изпълнителят, мечтаещ поне за един ден да прилича на Фред Дърст  - вокалист на култовата банда Limp Bizkit, ще влезе в ролята на поп, рок, естрадни и много други артисти, които червеният бутон на шоуто може да му поднесе. Криско призна, че се страхува най-много от високите токчета, които могат да саботират танцовите му умения.

С дуетната половинка на Мария Илиева се оформя и великолепната шесторка с участници – Азис, Джуджи, Ненчо Балабанов, Филип Аврамов и Жана Бергендорф.  "Винаги съм отворена към нови преживявания, а "Като две капки вода" е глътка свеж въздух – възможност да опиташ да бъдеш някой друг, докато се забавляваш!", казва червенокосата изпълнителка на хита "Самурай". Дуетната половинка на Кристо не крие, че е любопитно "да види себе си отстрани", докато се разхождаш със свои огледални образи.

Още две дами предстоят да бъдат обявени на самия старт, когато зрителите ще видят най-добрите моменти от изминалия сезон, както и интересните представяния на разнообразните участници в шоуто. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички