DRS, Нокаут и Fars с общ концерт в Терминал 1


DRS, Нокаут и Fars с общ концерт в Терминал 1

3949

Музикаленият клуб "Терминал 1" представя хип-хоп на живо с участието на групите DRS, Нокаут и Fars този четвъртък, 5 март

Вратите отварят в 21.00 ч., а събитието започва в 22.00 ч. Музикалната селекция на вечерта е поверена на диджеите Gaza и Unkle Billy.

DRS и Нокаут е подвизаваха под наименованието DRS+ и се радваха на дългогодишна съвместна история. Общите концерти на Ndoe, Митака, Гайдата и Gaza в "Терминал 1" са на път да се превърнат в неизменен факт за всеки месец март. През миналата година по същото време двете формации в компанията на още гост-изпълнители успяха да разпродадат всички билети и да напълнят клуба до краен предел. И този път групите ще излязат за два отделни едночасови сета, като освен това ще се включат в колаборации и общи парчета с част от останалите артисти, както и помежду си. Присъствието на Fars превръща събитието в едно от важните за истинските ценители на добрите стари рап продукции и традиции.

Билети за шоуто могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg на цена от 7 лв. в  предварителна продажба, както и на самата дата и място - на стойност от 10 лв.

Броят на входовете е ограничен до 400 и се препоръчва предварителното им закупуване.

Касите: "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен Център НДК, "Арена Армеец", "Строежа", както и онлайн през сайта на компанията.

One Shot: Ndoe  - "10 от 10"
https://www.youtube.com/watch?v=rmgVbfmU4QY

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички