Мария Илиева любовница на Христо Гърбов в Столичани в повече


Мария Илиева любовница на Христо Гърбов в Столичани в повече

3951

Мария Илиева е любовница на Христо Гърбов в осмия сезон на "Столичани в повече".

Българският сериал се завръща в ефира на bTV с политически катарзиси, гладна стачка, бягство от затвора и любовен многоъгълник на 6 март.

Осмият сезон на поредицата ще се излъчва прайм тайма на медията всеки петък от 21.30 ч.

Епизодите на хитовата комедийна драма ще забавляват  с нови сюжетни линии, част от които са свързани с най-актуалната тема – връзките между властта и "задкулисието". Те ще бъдат представени през призмата на комичното, за което ще допринесе и участието на гостуващи звезди като певицата Мария Илиева и актьори от ранга на Никола Анастасов, ,Христо Гърбов и Станислав Яневски.

Още с първия епизод зрителите ще станат свидетели на неочакваната ситуация в страната, възникнала 45 дни след провеждането на референдума за разможаване. Рангел Чеканов е направил палатков лагер в градинката зад Парламента, като е обявил гладна стачка срещу решението. Дали ще успее да прокара своите популистки лозунги и искрен ли е пред хората?

Междувременно Славка изживява много трудно народния бунт, като през последните 45 дни дори не е излизала навън и се опитва да си уреди дипломатическа служба в чужбина.

В този сезон Пацо най-после ще се окаже на свобода, но как ще се случи това и при кого първо ще отиде той, аудиторията ще разбере още в първия епизод. Отец Григорий, който бе изгонен от църквата, ще положи усилия да изчисти имиджа си и да се върне на работа.

Спас Лютов отново ще отправи поглед към бързите пари. Този път това ще са парите на Йовка, цели 20 хиляди лева, които тя е спечелила от първата си издадена книга... на сексуална тематика.

Феновете могат да гледат новите епизоди "Столичани в повече" на voyo.bg, както и повторенията на сериала по bTV Comedy.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички