Танци-манци в Ялта през март


Танци-манци в Ялта през март

3721

В месецa, посветен на жените, столичният клуб "Ялта" прави специален подарък на всички дами в нощта на 7 срещу 8 март, когато на гости за пореден път пристига магнетичното дуо Blond:Ish.

Входът за нежния пол ще бъде свободен, а ослепителните и талантливи блондинки зад пулта ще се погрижат празникът да бъде запомнен. В тази мисия ще се включи и Stefan Popov, който ще вихри зад пулта в ранните часове на вечерта.

Не по-малко интригуващ е афишът до края на месеца.

13 март

Contact with Stefan Popov

Проектът Contact на Stefan Popov ще бъде представен в цялото си очарование и музикална находчивост в натоварения със символика петък,  13-и. Сигурни сме, че този ден ще е само и единствено позитивен за Contact, защото ни очакват много нови изненади, подчертават организаторите. За първи път сетът на Stefan Popov ще бъде допълнен от откриващата и подгряваща селекция на Kiroff. Това ще даде възможност на резидента да се слее с публиката и да осъществи "контакт" с присъстващите, споделяйки впечатления и емоции от музиката. По време на сета на Stefan Popov ще прозвучи музикална линия, която акцентира върху текхауса с джаз елементи. Добавяме и саксофон за още повече цвят и музикалност.

Входът до полунощ е свободен за всички. След това цената на билета е 10 лв.

14 март

5 Years Addicted To Music radio show with Sonny Fodera, Silver, DJane Koki

Addicted To Music - едно от емблематичните предавания на NOVA с DJ Silver и DJane Koki, е част от програмата на радиото, което пуска най-доброто от световния и български електронен звук става на пет години! Партито по случай рождения ден е на 14 март в "Ялта". Специално за купона идва австралийският диджей Sonny Fodera, създател на лейбъла Beatdown, за който българските диджеи неотдавна издадоха парчета.

20 март

S M I T E with Lion, Pavel Petrov,  Shoso, Milen Yordanov

Koнцептуалното събитие S M I T E се пренася в клуб "Ялта" на 20 март. В първото за годината парти с изцяло български лайн-ъп ще вземат участие специално пристигащият oт Берлин за повода DJ Lion, Pavel PetrovShoso и Milen Yordanov от младата ъндърграунд организация Stratos. Обединени от обща страст и стремеж, артистите ще разгърнат потенциала си зад пулта в Room1 1. Те ще представят стилово многообразен, но елегантен микс от хаус, текхаус, техно, дъб и геридж хаус.

Билети на цена от 10 лв. могат да бъдат закупени на входа в деня на събитието.

21 март

Takeover with Stacey Pullen

Takeover продължава силната поредица от гости със Stacey Pullen – истински иноватор от втората вълна на детройтското техно, израснал под опеката на легендарната тройка Derrick May, Juan Atkins и Kevin Saunderson. С годините Stacey Pullen става известен със своите дълги, експериментални, много еклектични и соулфул пътешествия, които продължават поне по пет часа. Всеки негов сет е като селекция от най-доброто от електронната музика през последните няколко десетилетия. Stacey Pullen свири на винил и дигитални носители за най-новата продукция, която е записал или получил от други продуценти. Не става дума за един или друг стил, а за пускане със страст и стремеж към иновация, които му позволяват да не се повтаря. Голяма част от траковете са версии на парчетата, които е завършил по пътя към предстоящия си гиг.

Билетите за събитието струват 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg или на място в клуб "Ялта". Всеки, който иска, може да се възползва и от възможността да закупи клубна карта Takeover, която струва 80 лева и осигурява достъп до всички партита от поредицата до края на годината.

28 март

Finnebassen, Runo

Краят на месеца ще ни се усмихне с гостуването на норвежката звезда Finnebassen. Отличителният меланхоличен хаус стил пропива всяко парче на артиста. Това прави музиката му лесно разпознаваема и запомняща се. "If You Only Knew" на Aaliyah, "Baby" на Brandy и парчето "Тоuching Me” са знакови за госта. Освен Finnebassen в Room 1 със селекция ще се изяви и младият резидент Runo, чийто стил перфектно пасва и допълва норвежеца.

Билетите за партито са на цена от 20 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички