Четвъртият сезон на България търси талант тръгва на 15 март


Четвъртият сезон на България търси талант тръгва на 15 март

3882

bTV ще излъчи първи епизод от четвъртия сезон "България търси талант" от 20.00 ч. тази неделя, 15 март.

Стотици хиляди кандидати се явиха на предварителните и същински кастинги на предаването. Как протекоха те и какви таланти срещна журито, зрителите ще разберат от 12-те риалити епизода, които ще се излъчват в дните неделя (от 20.00 часа) и понеделник (от 21.30 часа). Същинската надпревара за титлата ще започне през април, когато ще бъдат излъчени 6-те полуфинала и големият финал, в които участие ще вземат 12 изпълнения. Журито в четвъртия сезон на шоуто се състои от четирима души – Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев, което означава, че две "да" няма да са достатъчни. В това издание на шоуто водещите са двама – Мария Силвестър и Александър Кадиев, които  бяха неотлъчно до участниците, взимаха участие в техните изпълнения, спориха с журито и най-вече ще стиснат ръцете на тези, които ще вземат участие в полуфиналите. Последните станаха ясни на 4 март, когато голяма част от кандидатите бяха изправени в битки.

Още в първия епизод зрителите ще станат свидетели на уникалността на шоуто, журито, водещите и на талантите, които не признават граници. Доказателство за това е първият участник, който ще се качи на сцената. 20-годишното момче ще изправи журито и публиката на крака, провокирайки Иво Сиромахов (на снимката вляво) да изрече "Ти си голям човек!".

На сцената ще се появи пистолет на над 130 години, зрителите ще научат какво е общото между гайдата и жената, кога едно момиче казва "да", възможно ли е народната музика да се срещне с бийтбокса, разбират ли нещо децата от написаното в учебниците, кой прави масаж на Мария и кое е единственото нещо, което оставя Сашо без думи. Наред със забавлението, първият епизод от четвъртия сезон ще покаже какво поражда конфликт между Илиана и Иво, кое изпълнение ще раздели дамите от господата в журито на два фронта, защо Сиромахов натиска "златния бутон" и каква е реакцията на Дарина, и кое ще насълзи Ники Илиев.  

До края на двучасовия епизод зрителите ще чуят още – "Няма да раждате на сцената, нали?" (въпрос на Мария Силвестър към участник), "Мен ме е страх от вас" и "Ти ми приличаше на сварен макарон с кетчуп" (Дарина Павлова), "Натиснах бутона от завист" и "При вас желанието е повече от възможностите" (Иво Сиромахов), "Най-трудно ще ми бъде да казвам "не"!" (Илиана Беновска в разговор с А.Кадиев) и "Иво, ти си голям изнудвач" (Беновска към Сиромахов), "Вие също имате нужда от перука" (Сашо към Иво) и "Смях се по някакъв начин за твоя сметка, но ти казвам "да" (Ники Илиев към участник).   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички