Концертът Усмихни се на Йоанна Драгнева подкрепя деца аутисти


Концертът Усмихни се на Йоанна Драгнева подкрепя деца аутисти

3857

Благотворителен концерт, наречен "Усмихни се", предстои в популярния столичен клуб Студио 5 от 18.30 ч. тази сряда, 18 март, с вход свободен.

Събитието е част от от социално-музикалния проект на Йоанна Драгнева със същото име, който тя реализира съвместно с фондация "Стъпка за невидимите деца на България".

Целта на кампанията и артистите, които я подкрепят, е със средствата на изкуството да се информира обществото за децата аутисти и да се съберат средства за изграждане на обучителен център в София за създаване на мотивация у тези деца.

Освен изявата на 18 март, проектът на Йоанна "Усмихни се" включва и заснемането на 12 фотосесии с 12 известни личности съвместно с деца с аутизъм. Кадрите и тяхното послание ще се разпространят в интернет, медии, билбордове, както и чрез специален календар в навечерието на Коледа.

Концертът и ще бъде изцяло акустичен, unplugged вариант. На сцената заедно с  Драгнева ще бъдат Мери Мердинян - вокали, Станислав Арабаджиев - пиано, Стойчо Стоянов - китара, Лазар Бенов - перкусии. Специални гости на събитието се очаква да бъдат и лицата на кампанията за Информираност за Аутизма: Део, Елена Петрова, Дидо от D2, София, Калин Терзийски, Александър Кадиев, Деси Стоянова и Ненчо Балабанов. Програмата включва кратък презентационен филм за дейността на фондация "Стъпка за невидимите деца на България", a и представяне на първите фотосесии.

Дизайнът на проявата е "решен" изцяло в синьо като част от "сините" концерти, които реализира фондацията.

Именно "Усмихни се" е заглавието на последния видеосингъл на певицата, известна и със своята социална активност. Проектът е по музикана Ясен Козев и Крум Георгиев (Modul), аранжиментът е съвместно дело на Ясен Козев, Крум Георгиев, Росен Стоев - DJ Rossko. Текст: Дони Василева, режисьор: Кирил Божилов - Кико.

Виж клипа ТУК!

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички