Вечер на Франк Синатра в Culture Beat Club


Вечер на Франк Синатра в Culture Beat Club

4472

Джаз вибрации, виртуозни изпълнения и уникална атмосфера очакват меломаните, които ще посетят столичния Culture Beat Club на 19 март, четвъртък.

Талантливият Васил Петров в компанията на магнетичната Амалия Ненова ще превърнат пространството на бутиковото заведение в джаз сцена от световна величина във вечер, посветена на вечния Франк Синатра, 100 години от чието рождение се навършват тази година. Артистите ще бъдат акомпанирани от виртуозния пианист Ангел Заберски, умелия китарист Кирил ПелтековСтемли, басиста Венко Кръстев и барабаниста Деян ДрагиевДаката.

Събитието, което се провежда под надслов Jazz It Up, е част от Studio 54 - новата концепция на CODE: и Culture Beat Club да представят всеки месец един по-различен поглед към джаз сцената чрез трибюти на култови артисти.

Васил Петров е един от най-популярните български джаз и поп вокалисти. Има стотици концерти както в България, така и в чужбина. Пял е в Хелзинки, Осло, Виена, Стокхолм, Логано (Швейцария), Белград и в Лилехамър, Норвегия, по време на Зимните олимпийски игри и мн.др.

Амалия Ненова е добре позната в клубния живот на България най-вече от изявите си с Dirty Purchase, както и със своята работа с Робин Гиб от Bee Gees. Харизматичното й излъчване и дълбок глас в комбинация с таланта на Васил Петров обещават повече от незабравима вечер в Culture Beat Club.
Към двамата певци ще се присъединят известният българска пианист, музикален аранжор и композитор на джаз и класическа музика Ангел Заберски, басистът Венко Кръстев, както и гръм-дръмърът Даката, въртял палки за култовите банди BabyFace Clan, Panican Whyasker, Wickeda, Phuture Shock и мн.др..

Меломаните ще имат възможност да чуят непреходни пиеси от репертоара на Франк Синатра в перфектно изпълнение и аранжимент. Ще прозвучат "Fly Me To The Moon", "New York, New York", "Strangers In The Night", "You're Sensational", "I've Got You Under My Skin". Във втората част на събитието зад пулта ще застане DJ Emо (a.k.a EK), който ще се погрижи всички да танцуват с CODE: както през 80-те.

Вход: 10 лв.

За допълнителна информация:  https://www.facebook.com/events/1576368189315813/

Culture Beat Club е на бул. "България" 1.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички