Желко Йоксимович и Йована Янкович пристигат в София утре


Желко Йоксимович и Йована Янкович пристигат в София утре

6343

Желко Йоксимович (Zeljko Joksimovic) и чаровната му съпруга - ТВ водещата Йована Янкович, пристигат в София този четвъртък за шоуто Balkan Bazar.

Любимата двойка на Сърбия идва у нас  по-рано и дори ще удължи престоя си в България на 4 дни след изявата на изпълнителя, известиха организаторите Moko Solution. Както е известно, събитието в зала 1 на НДК от 20.00 часа на 20 март.

Това ще бъде първата самостоятелна изява Йоксимович у нас. Виртуозът на балканската музика лично ще се погрижи за озвучаването и осветлението на сцената. За целта три тира, пълни с техника и оборудване, както и екип от 20 специалисти, ще пристигнат от Белград два дни по-рано в София. Така освен на прекрасната музика, присъстващите ще имат уникалната възможност да се насладят на перфектното озвучаване с кристален звук и отлично осветление. Изпълнителят е перфекционист в работата си и затова държи под контрол всеки детайл от подготовката на събитието, подчертават организаторите. Певецът ще представи шоуто Balkan Bazar, с което вече е обиколил повечето европейски столици, затвърждавайки за пореден път статута си на една от най-обичаните балкански звезди.

Най-големият президентски апартамент с великолепна гледка от най-високото място в София ще посрещне гостите. Желко е избрал да отседне в най-престижния петзвезден хотел в сърцето на столицата – Kempinski Hotel Marinela.  Освен заради изгледа, певецът  е  предпочел това място и заради истинския лукс и уникалност сред великолепието на късния Ренесанс и Барок. Апартаментът е на 18-ия етаж и е разположен на цели 270 кв.м., предлагайки много екстри за обитателите си: просторни хол и трапезария, две спални, будоар с ретро вана и напълно оборудван офис. Сред изискванията на обявения за най-добър певец на Балканите е в апартамента да го очаква голям бял роял, на който да може да репетира, купа със свежи екзотични плодове, бутилка отлежало червено вино и белгийски черен шоколад. Изпълнителят иска специален чай от джинджифил, био мед и арника, с който да загрява гласа си. Съпругата му Йована вече има запазен час за уелнес процедури в SPA центъра на хотела.

Сред знаменитостите, които са се възползвали от комфорта и удобствата, които предлага президентският апартамент на Kempinski Hotel Marinela, са Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Андреа Бочели, Лейди Гага, Дженифър Лопес и много други.

Още сутринта след концерта Желко и Йована ще бъдат гости в предаването "Тази събота" на живо по bTV. Българските зрители ще имат възможност да се срещнат за първи път отблизо с Йована Йоксимович, за която това ще бъде и първо гостуване в българска медия. Красивата журналистка нашумя напоследък със скандалното си интервю с премиера на Сърбия - Александър Вучич. След  успешното интервю, което водещата взе от съпруга си и тяхното дете, Йована ще застане "от другата страна", гостувайки в "Тази събота" заедно със съпруга си. За впечатленията от България, срещата с публиката и емоцията от концерта, звездната двойка ще разкаже пред Диана Любенова точно в 10. 00 часа на 21 март. Самият Желко не веднъж е споменавал колко много харесва родината ни и красивата ни природа. Затова сега ще използва възможността да я покаже и на любимата си.
Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цени от 30 до 50 лева в мрежата на Eventim.

Повече информация може да откриете във facebook на адрес:

https://www.facebook.com/ZELJKOJOKSIMOVICinSofia.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички