Графа за каузата на Фортисимо клас, пее в з. България на 20 март


Графа за каузата на Фортисимо клас, пее в з. България на 20 март

3820

Първият заключителен концерт на "Фортисимо клас" за тази година ще се състои в столичната зала "България" на 20 март.

На една сцена ще се качат музикантите от Софийската филхармония, дирижирани от Максим Ешкенази и със специалното участие на Владимир АмповГрафа, който подготвя нов аранжимент на свое парче нарочно за концерта. "Винаги съм имал афинитет към симфоничната музика, харесвам как звучи поп музиката оркестрирана. Неслучайно открихме концерта "20 години Графа" с четири от най-големите ми хитове, оркестрирани от Румен Бояджиев-син. Усещането беше магическо. Песента "Домино" съдържа мотиви от симфонична музика и смятам, че ще звучи много добре. Много съм щастлив да участвам в инициатива, в която децата получават знания относно най-красивото изкуство", споделя вокалистът. В ролята на водещ ще влезе Христо Гърбов. "Изключително сме благодарни на фондация "Америка за България", без които нямаше да я има тази програма. За тези години успяхме да се срещнем с над 12 000 деца. А след София ще имаме концерти в Разград, Пловдив и Русе“, споделя Хари Ешкенази, директор на "Фортисимо клас". Програмата му е дъщерна на семейство "Фортисимо", създадено от маестро Максим Ешкенази и фондация "“Америка за България". Семейството включва три програми - "Фортисимо фест" (националнен фестивал с концерти на открито), "Фортисимо клас" (образователна програма за деца от 4-ти клас) и "Фортисимо фамилия" (образователни концерти за цялото семейство).

На следващата вечер - 21 март от 22. 30 ч., Графа ще пее в  столичния клуб "Терминал 1" с бандата си и вокална група ЛаТиДа.  Репертоарът, с който феновете ще посрещнат първия ден на пролетта, е комбинация от акустичния концерт "Домино" и изцяло нови аранжименти на част от песните, изпълнени с динамика и енергия и специално написани за предстоящата  изява. Миниконцертът е за онези фенове на изпълнителя, които не успяха да гледат акустичния "Домино" в зала 3 на НДК, тъй като билетите бяха разпродадени светкавично.

Музикантите, които ще се представят с Графа, са Борислав БояджиевDJ Borche, Мирослав Иванов (Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени и други), Росен Ватев (Jeremy?, Bobo Аnd The Gang), Краси Тодоров, Ивайло Звездомиров и беквокалистките от ЛаТиДа.

Билетите за концерта на Графа в "Терминал 1" се продават в мрежите на Еventm.bg и са ограничено количество.

Входът при предварителна продажба е 15 лв., на място ще струва 18 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички