Промо на албума Yдар с шоу на So Called Crew и DJ Skill в Пловдив


Промо на албума Yдар с шоу на So Called Crew и DJ Skill в Пловдив

4402

Пролетният хип-хоп сезон в Плодвив започва с премиерата на новия албум на Жлъч/ Гена– "Yдар" в клуб "Библиотеката" от 22.00 ч. този петък, 20 март.

Специални гости на събитието ще бъдат музикантите So Called Crew. Освен с жлъчните рими и болните бийтове, крюто пристига с целия си репертоар и в пълен състав - емситата Жлъч, Брят Че и Бате Доуен, графити-артиста и бийтбоксър Trasher и продуцента и DJ Евгени.

Албумът "Yдар" съчетава зверски винилови бийтове и смели лирики, удрящи точно в целта. В траклиста са 13 парчета, сред които "Престиж" (със Starteras) и "Нас" (с DJ Skill).

Програмата, която сме подготвили за ценителите на истинския хип-хоп, започва в 22.30 ч., а за локална подкрепа зад грамофоните ще застане пионерът на пловдивската сцена  DJ Skill от "Удар"- ната група, известиха организаторите. Входът е 4 лева, а срещу още 10 може да се сдобиете с "Yдар"-а на CD.

Събитието е от поредицата концерти на Affirmative Re-Action, които продължават да работят над концепцията на сплотяване на ъндърграунд артистите от Балканите.
Вижте страницата им ТУК.

Събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/786327504779229/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички