Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Stacey Pullen гостува на второто за 2015 парти Takeover


Stacey Pullen гостува на второто за 2015 парти Takeover

3626

Takeover продължава силната поредица от гости със Stacey Pullen, истински иноватор от втората вълна на детройтското техно.

Както MySound.bg вече огласи, събитието е в столичния клуб "Ялта" тази събота, 21 март.  

Още като дете Stacey започва да свири на флейта и всевъзможни музикални инструменти, придобивайки забележителни познания за аналоговите инструменти и перкусиите, които му помагат да участва успешно в американските турнета на много училищни банди. Последното няма как да не го подготви за трудния живот на пътуващ музикант, но Stacey има поглед от първа ръка благодарение на баща си, музикант в 70-тарската Motown група The Capitals. Американецът прекарва основополагащите си години в легендарния клуб The Music Institute, където танцува на сетовете на Alton Miller и Chez Damier. Първите му реализирани продукции са резултат от неговата работа по различни ремикси с Kevin Saunderson през 1992. Дебютният сингъл на Pullen излиза през 1993 за експерименталния лейбъл на Derrick May, последван и от първия му албум "Theory Of Silent Phase" под псевдонима Silent Phase година по-късно. Оттогава досега Stacеy е издавал за Cadenza, Virgin,!K7и собствения си лейбъл Black Flag с различни сценични имена.

Диджейската кариера на Pullen започва да се развива още в началото на 90-те, докато живее в Амстердам с Derrick May и се изявява с него всеки уикенд на гигове в малки клубове из цяла Европа, но решителността да се докаже и способността да пуска детройтско техно и други разнообразни стилове му помагат да си осигури участия в институции като лондонските клубове Ministry Оf Sound и The End, а също и в парижкия Rex Club. Дори и след като се връща да живее обратно в Детройт, Stacey продължава да лети всеки уикенд за гигове по света и в Европа, която обича. С годините той става известен със своите дълги, експериментални, много еклектични и соулфул пътешествия зад пулта, които продължават поне по пет часа. Всеки негов сет е като селекция от най-доброто от електронната музика през последните няколко десетилетия. Stacey Pullen пуска от винил и дигитални носители за най-новата продукция, записал или получил от други продуценти. Не става дума за един или друг стил, а за пускане със страст и стремеж към иновация, които му позволяват да не се повтаря. Голяма част от траковете, които избира, са версии на парчета, завършени от него по пътя към предстоящия си гиг.

Билетите за събитието струват 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg или на място в клуб "Ялта". Възползвайте се от възможността да си закупите клубна карта Takeover за 80 лева, която ви осигурява достъп до всички партита от поредицата до края на 2015, приканиха организаторите.

В проекта Takeover са Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. На досегашните издания на събитието са гостували Martin Buttrich (един от създателите на Desolat), Dixon (две поредни години диджей N 1 в класацията на ResidentAdvisor), Tiga (канадска техно/електроклаш легенда), Nick Curly (немски диджей и създател на суперуспешните лейбъли Cécille Records и 8Bit Records), Martin Buttrich и Ali от Tiefschwarz.

Потвърдените за май и юни имена са Patrick от M.A.N.D.Y. и Ame.

Повече - на:

Satcey Pullen: https://www.facebook.com/staceypullendetroit
Liubo Ursiny: https://www.facebook.com/liuboursinyofficial
Valdy: https://www.facebook.com/valdymuzik
PhilipChernikov: https://www.facebook.com/philipchernikovmusic

Facebook страница на събитието:
https://www.facebook.com/events/867584323283570/

Билети:
http://bit.ly/1zOXriA

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички