Карнавалът от Рио гостува в София на 20 март


Карнавалът от Рио гостува в София на 20 март

3738

Столичната зала "Рейнбоу Плаза" ще посрещне специални гости от Бразилия, които ще пресъздадат карнавала в Рио и най-съкровените традиции, пазени с векове в сърцето на Амазония, зареждайки присъстващите с екзотика, танци и любов за следващите месеци.

Събитието ще се състои от 19.30 ч. на 20 март - в навечерието на първа пролет.

До сърцето на Амазония с нейните уникални музика и ритми ще се докоснете благодарение на Калин Вельов, Джулия Мартинс, Амазония Денс Проджект, Весела Морова, Самба Бразилейро и Браслатино. Ще се потопите в най-древното изкуство на Латинска Америка с помощта на специалните гости  - Абада Професори по капоейра: Тико, Бакурао, Албатрос, Ча Прето и Атор.Част от артистите пристигат директно от Рио, където са взеха участие в горещия карнавал между 13 и 18 февруари. Присъстващите имат възможност не само да гледат шоуто, но и да се слеят с карнавалното настроение с танци и в личната компания на самите артисти.  

Типична бразилска кухня ще очарова и най-претенциозния вкус: салата Амазония – микс зелени салати, кашу, бразилски кестен, банан, бекон, овкусена с традиционен бразилски дресинг; Мокека Баияна – скариди, денде, кокосово мляко, зеленчуци; Карне ком фарофа – телешко месо, пилешко, фарофа, пюре от тиква; Канджика – бразилски флам в кокосов орех с ананасов конфитюр кашака, както и неповторимите печени хлебчета с изненади – Пан де кежо. Менюто е съобразено с изискванията на Бразилското посолство. Самият посланик на Бразилия в България Негово превъзходителство Рикардо Герра де Араужо е подписал разрешение на майсторите да приготвят някои от рецептите на личния му готвач в Бразилия.

Дрескод: бяло!

Кувертите за събитието са на цена от 100 лв. и VIP-120 лв. Може да ги закупите от Adora Events на телефон: 0889 77 22 77, в магазини "Пикадили", "Офис 1", бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички