Поли Паскова и лечителят Косьо Любенов спасяват България


Поли Паскова и лечителят Косьо Любенов спасяват България

5064

Силата на Космическата енергия ще бъде привлечена да опази България навръх първия пролетен ден - 21 март, в столичната зала "Арена Армеец".

Грандиозното събитие, на което се очакват нашенци от цял свят, е под наслов "Чрез Любовта да възродим Духа си и да съхраним България". Организатори са фондация "Вадимелис" и приятели, сред които певицата Поли Паскова,  дуетният ѝ партньор Христо Косашки, ансамбъл Чинари, трио ЛаТиДа и други.

"България е свещена, а ние сме благословен народ. За един по-добър живот и светло бъдеще, трябва да знаем, че силата е в самите нас. В деня на пролетното равноденствие, когато  потокът на жизнена сила е най-голям, нека се обединим и да помогнем за спасението на нашата красива планета Земя", призоваха организаторите.

Датата 21 март е важна за Земята и природата и България вчастност, защото в деня на пролетното равноденствие, когато енергията е най-силна и връзката между Космоса и Земята е в синхрон, хармонията и вибрациите са умножени многократно, поясняват от фондацията. 2015 е астрологично построена за възход на България и всички българи, затова събирайки се в "Арена Армеец", чрез формата на залата и силата на хилядите единомишленици заедно можем да си помогнем всеки на себе си и всички заедно, активирайки колективната енергия. Практики за здраве и активиране на вътрешната сила на българина ще водят Дончо Кръстев и лечителят Косьо Любенов, който помага на много нашенци да върнат здравето и хармонията в живота си.

Неговата лична история рязко сменя посоката си преди 10 години във Франция. "Заспах на волана от умора и се събудих след 48 часова кома в болницата с много тежки поражения и така да се каже - живея втори живот", разказва той. След инцидента Косьо открива метода за лечение с Универсална космическа енергия. По думите му тя е универсална, защото идва от Космоса, от Земята и от всичко, което ни заобикаля. След 15 години зад граница Косьо твърди, че българите всъщност са късметлии, тъй като живеят на едно от 7-те места на планетата с най-силна енергия. Затова съветва хората да търсят промяната в себе си, не в другите.

Любенов прилага самолечение и лечение с Универсална космическа енергия по Метода на Ханиел.  "Универсалната космическа енергия на Светлината (нашата собствена жизнена енергия) е част от Универсалната космическа енергия, която облива и прониква от Космоса, Земята и всичко, което ни заобикаля", допълва той.

В края на програмата близо едночасов концерт на Поли Паскова, Христо Косашки и ансамбъл Чинари ще разтърси залата с кръшните български хора̀.

Поли Паскова е известна с патриотизма си. Певицата има 13 албума, изнесла е стотици концерти в България и в чужбина.  Изпълнвителката е категорична: "Няма какво да чакаме вече, трябва да действаме, защото силата и възможностите са в нас – самите българи.  Нека си подадем ръце, за да опазим безценния си фолклор, който е основна градивна сила в нашето нематериално наследство и енергиен стълб на България!"

Програмата на 21 март ще е през целия ден - от 10.00 до 21.00 ч. Ще има също  Здравословен базар, в който ще участват български и чуждестранни фирми, насочени към здравословния начин на живот и  традиционните и алтернативни методи на лечение.

Входът ще бъде символичен -3 лв.

Група:

http://www.facebook.com/groups/BOLGARIA.VELIK.DUH/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички