N.O.H.A. викат лятото в Sofia Live Club


N.O.H.A. викат лятото в Sofia Live Club

3786

Космополитната банда Noise Оf Human Art (N.O.H.A.) се завръща за концерт у нас.

След поредица от успешни гостувания в България, екзотичните музиканти очакват родните меломани отново в Sofia Live Club от 22.00 ч. на 23 май. Датата е част от европейското турне на формацията, чието ново лице и глас е Kaia Brown.
 
Музикантите я определят като "космополит, изпълнен с вдъхновение от множество разнообразни световни култури". От моментa, в който се присъединява към състава, Kaia усеща енергията и жизнеността на останалите и се стреми да добави свой динамичен, страстен, изпълнен с рок/соул стил към нетрадиционно звучене на Noise Of Human Art. Вокалистката изпрати специална покана, адресирана до българската публика.

С добре познатото си нетрадиционно звучене - микс от брейк бийт, дръм-ен-бейс, уърлд и енергични клубни бийтове, бандата не само ще повдигне  настроението, но ще увеличи градуса на забавление на почитателите до максимум. Няма начин да не си тръгнеш от техен концерт изтощен от танци и с широка усмивка, припомнят присъствали на колоритните концерти на групата.
 
Тя отдавна се превърна в посланик на позитивна лятна енергия и се нареди сред фаворитите на българската публика. Ще прозвучат емблематичните песни "Balkan Hot Step", "Dive In Your Life" и "Tu Café", а и последният сингъл "Dinero".

Билети по 20 лева - в мрежата на Eventim и партньорските каси.

Цената на място ще е 25 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички