Диско кралицата Дона Съмър оживява в Culture Beat Club на 26 март


Диско кралицата Дона Съмър оживява в Culture Beat Club на 26 март

3723

Блясък, неповторим интериор и позитивни диско емоции очакват посетителите на Culture Beat Club на 26 март.

Това е датата, на която предстои поредното парти, връщащо незабравимата атмосфера на култовото Studio 54.

Събитието - част от концепцията на лейбъла CODE:, ще представи по нов и интересен начин любимите на всички диско години, и по-специално създадения през 80-те години в Ню Йорк клуб Studio 54, превърнал се в емблема на цяло едно поколение, изпълнители, актьори и творци.

В това издание на популярната поредица централна фигура ще бъде обожаваната от няколко поколения меломани – прекрасната Дона Съмър. Кралицата на диско музиката, родена под името Ла Дона Ейдриън Гейнс, остави десетки хитове и се превърна в един от най-известните гласове на 70-те и 80-те години на миналия век. Тя е и първият изпълнител с три последователни двойни албума, достигнали до челното място в класацията Billboard.

Пригответе танцувалните си обувки и доброто си настроение в очакване на любимите парчета "I Feel Love", "I Will Survive", "Hot Stuff", "She Works For The Money" и мн. др.

"Целта ни е да провокираме всички сетива и създадем парти атмосфера, достойна за Studio 54" – коментира Cvetelin Ivanov PJ, продуцент на парти лейбъла CODE: – "Искаме да пресъздадем най-добрите, бляскави години на култовия нюйоркски клуб и да дадем възможност на нашите гости да се забавляват без задръжки и с най-добрия подбор на музика от велики артисти".

Както MySound.bg нееднократно писа,   до момента партньорството между парти лейбъла CODE: и бутиковия Culture Beat Club доведе до повече от успешните - CODE:Whitney – бляскава вечер с хитовете на Уитни Хюстън, и събитието под надслова Jazz It Up, по време на което Васил Петров и Амалия събудиха за нов живот вечните хитове на Франк Синатра.

Culture Beat Club е на пл. "България" 1 в сградата на НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички