Британецът DJ Dan Healy с втори сет в :PM Club на 27 март


Британецът DJ Dan Healy с втори сет в :PM Club на 27 март

4656

DJ Dan Healy е специалният гост в столичния :PM Club на 27 март, петък.

От резидент в европейските топклубове до турнета, обхващащи Азия и САЩ, лондончанинът е един от най-добрите диджеи на Великобритания, чието международно влияние и популярност се разрастват непрекъснато през последните десет години. Това е втора визита на артиста в столичния клуб, а гостът обещава да нажежи партито до точката на кипене заедно с резидентите DJ Vaquez и DJ Steven.

Dan Healy е сред любимците на лондонската фешън индустрия и световните модни гиганти Cartier, Louis Vuitton и Bulgari, а неговите многобройни изяви му дават възможност за съвместна работа с някои от най-големите звезди от шоубизнеса като Akon, David Guetta и Paris Hilton.

Ден преди това, на 26 март (четвъртък), популярното хип-хоп парти на :PM Club Кing Vanity Black ще представи някои от най-яките черни хитове от топселекторте DJ Doncho и DJ Go-Go, а специално за партито ще пристигне култовият варненски рапър 2 Лица.

Фронтменът на една от най-емблематичните български рап банди Лошите ще се включи с микрофона като официален хост със силни емоции и избухване с хитовете "Аз не искам да съм с тебе" и "Бегачки".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички