Билетите за Original Junglist на изчерпване


Билетите за Original Junglist на изчерпване

3690

Една от най-мощните българска музикални организация - Hard Music And Sounds United (H.M.S.U), се завръща в столичния парти център "4 км" със специално събитие за ценителите на джънгъл саунда.

Както MySound.bg вече писа, мегапартито под надслов Original Junglist ще се проведе на 28 март. Програмата ще представи разнообразна палитра от вокална музика, която да задоволи вкуса и на най-критичните меломани.

Събитието ще събере чуждестранни легенди и родни артисти. От Великобритания ще пристигне легендарният Kenny Ken, който вече над 25 години проправя път на един от най-позитивните стилове в електронната музика. Името му се е превърнало в нарицателно за качествена олдскуул селекция и едва ли има много артисти с подобен принос към джънгъл направлението. Заедно с него ще се изяви и сънародникът му Navigator MC. Дългогодишните му участия в проекти като The Freеstylers, Asian Dub Foundation, Rawhill Crew и много други са гарант за вокалните качества на едно от най-уважаваните емсита на световната сцена. Освен двамата титани са поканени и най-обичаните норвежци у нас - Psychofreud и Tony Anthem - Future Prophecies, като освен индивидуални сетове, скандинавците ще представат и своя съвместен проект Gunmen.

Българскoто участие на събитието също ще бъде на ниво. Джънгъл ветераните от ZionLionz Soundsystem DJ Zion, Dub Constructor и Кappa Irie ще са приятната изненада в списъка с артисти. Освен тях ще чуем и изпълнение на специалиста в жанра - Yango. От страна на H.M.S.U ще се изявят пионерът Acidtrip, експериментаторът EXo и представителите на легендарния лейбъл Formation Records - High Roll (Mocks & Konspirator).

Билетите за събитието са с ограничено количество. Пуснати са едва 1 000, като първите 200 (на цена 15 лева) са напълно разпродадени.

В момента са останали под 100 пропуска на цена от 20 лева, след това на  място стойността им ще бъде 25 лв. Билети могат да се намерят в мрежата из цялата страна на Eventim.bg, както и в софийските места - Break Point Shop, 4:20 Shop и Soho. Онлайн - от Ticketlogic.bg

Facebook страница на събитието:
https://www.facebook.com/events/426673400822841/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички