Mr. Pole Dance Russia Дмитрий Политов с ексклузивно шоу в PM Club


Mr. Pole Dance Russia Дмитрий Политов с ексклузивно шоу в PM Club

4470

Секси, провокативна и гореща – такава ще е съботната вечер в столичния :PM Club.

Присъстващите ще танцуват с музиката на Kaiski​ и DJ Doncho, а изненадата на партито ще бъде ексклузивното шоу на Mr. Pole Dance Russia 2012-2013 Дмитрий Политов.

Специалният гост ще си партнира с неустоимите красавици от Sonya Pole Studio в зашеметяващи танци на пилон и спиращи дъха акробатични номера във въздуха, уверяват от управата на заведението.

Световната пол денс звезда Дмитрий Политов, чиято слава тръгва от участията му в телевизионни шоу програми в Русия и Украйна като "Минута славы", "Украйна мае талант" и "Танцуют все", пристига за първи път в България за майсторски клас по покана на Sonya Pole Studio и денс шоу в столичния клуб. В петък бившият брейк танцьор ще гостува в "Шоуто на Слави", а в събота ще представи ексклузивен пърформънс с акробатика и "летящи" танци на пилон.

Дмитрий Политов има четири златни отличия в руски състезания по акробатичен пол денсинг, канен е в телевизионни предавания и на сцените на най-престижните клубове в Европа, а неговото призвание е да създава виртузони хореографии, които никой в света не би се осмелил да повтори.






Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички