Finnebassen зад пулта в клуб Ялта тази събота


Finnebassen зад пулта в клуб Ялта тази събота

3689

Столичният клуб "Ялта" ще посрещне  една от големите звезди на норвежката електронна сцена - Finnebassen.

Както MySound.bg вече обяви, сетът на госта е тази събота, 28 март.

Събитието стартира пролетния сезон в популярното заведение. Диджеят ще представи траковете "If You Only Knew" на Aaliyah, "Baby" на Brandy, както и тоталния хит "Touching Ме". Като допълнение към звуците на Finnebassen присъстващите ще се насладят на селекцията на младия резидент Runo.

Норвежецът влиза в сериозната игра през 2008, когато оставя в миналото тийнейджърските си бийтове и започва с голям интерес да навлиза в света на истинската електронна музика, изграждайки постепенно своето характерно звучене. Продуцира музика и пуска по клубове в родния си град Осло много дълго, но през 2012 най-после получава заслуженото признание и музиката му излиза извън границите на Норвегия. Творенията му атакуват сцената, за която той си мечтаел толкова отдавна.

Уважавайки работата на своите колеги, Finnebassen посочва като свои вдъхновения артистите Maceo Plex, Solomun, Art Department и още много от големите звезди на съвременната музикална хаус сцена. Но това, с което иска да впечатлява публиката, е неговата собствена тежка басова хаус музика, благодарение на която в момента е резидент в най-добрите нощни дестинации на Осло Jaeger и The Villa.

Билети за партито на цена от 25 лв. - в мрежата на Eventim.bg Germanos, "Пикадили", OMV, Office 1, "На тъмно", Билетен център НДК, Usit Colours - http://bit.ly/Yalta -Tickets.



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички