Британската хаус легенда D. Ramirez гостува на Bedroom Premium


Британската хаус легенда D. Ramirez гостува на Bedroom Premium

3789

Един от най-добрите диджеи и продуценти с международна слава – D. Ramirez, ще застане зад пулта в Bedroom Premium Club на 28 март.

Индивидуалният му стил и 20-годишна кариера го превръщат в един от най-търсените артисти не само на Острова, но и в света. Гостът ще бъде подкрепен от DJ Andrew.

Признанието "пионер в електронната музика" не се печели лесно и трябва постоянно да се защитава. За да се задържиш на този почетен пиедестал, не стига само пробиеш границите на клишето в хаус музиката, а е необходим продължителен и упорит труд. Но със своята 20-годишна кариера D. Ramirez е показал, че се справя безапелационно и едното, и с другото. Като "подмладява" дийп хаус, хаус и техно, той не само създава свой почерк, който го отличава в масата от негови по-успешни или по-слаби колеги по диджейски пулт, но този подход го превръща и в своебразно "острие" на електронната музика.

Резултатът от работата му се материализира не само като комерсиален успех на неговите хитове, които заемат високи позиции в чартовете, но и с появата му в прочутото шоу Top Of The Pops на телевизия BBC. Диджеят е носител и на редица други награди като тази за най-добър продуцент и най-добър ремикс за 2007 на списанието DJ Magazine и номинацията на Ivor Novello за станалия класика вече негов ремикс на парчето "Yeah Yeah" на Bodyrox. Един от най-успешните му проекти е "Downpipe с Mark Knight и Underworld (2009), който и до днес звучи в клубовете по света.

В творческата си биография D. Ramirez се гордее със своята съвместна работа с легендарни продуценти като Todd Terry, Cevin Fisher, Harry Choo Choo и Jose Nunez, както и с колегата му Roger Sanchez. Това го превръща в един от най-търсените диджеи във Великобритания, където той е резидент на култови клубове като лондонските Ministry Оf Sound и Pacha и манчестърския Sankeys. В промеждутъците D. Ramirez редовно "отскача" до Ибиса, Лос Анджелис, Бали, Сингапур, Бразилия, Русия.

В тази поредица вече ще фигурира и Bedroom Premium Club в София, България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички