Спечели пропуск за концерта на Fuel Fandango!


Спечели пропуск за концерта на Fuel Fandango!

3852

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели Off On Entertainment, организиращи поредния концерт на Fuel Fandango у нас. Както е известно, изявата на екзотичното испанско дуо е в Sofia Live Club на 4 април.

Двама от вас получават уникалния шанс да спечелят пропуск за събитието. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича барабанистът, който се изявява в концертите на Fuel Fandango?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/Fuel Fandango

Очакваме до 17.00 на 2 април, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Fuel Fandango се събират в края на миналото десетилетие и още първият резултат от общата им работа предизвиква огромен интерес у феновете - испанците осъществяват 70 концерта само за няколко месеца, а едноименното им EP е изтеглено 15 000 пъти. Разбира се, следва дебютен студиен албум, включващ 13 песни - вкусен коктейл от танцувални стилове, подправени с фламенко и мастерирани от лондонското гуру  Simon Davey, работил с Depeche Mode, Bjork и Кемикъл Брадърс (Chemical Brothers).

Музиката на формацията разтапя със слънчеви мелодии, горещи като пясъка по испанските плажове, опияняващи като сангрия и страстни като танци в лятна нощ. Звукът на Fuel Fandango е комбинация от модерна електроника и винтидж усещане, придадено от широко жанрово разнообразие от фънк, рок, поп, синтезатори, китари (испански и електрически), барабани и гласовете на Нита и Але.

Всичко това на живо е особено взривоопасно, а преживяването за публиката е още по-наситено от специалната сценография, която групата изисква за всеки свой спектакъл, обясняват вече присъствали на концертите на тандема в София.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички