Corso и CODE представят новата си концепция Flashback


Corso и CODE представят новата си концепция Flashback

3765

CODE и Corso ще представят своята нова концепция за парти, насочена ексклузивно към ценителите на комбинацията между клубен саунд и  изпълнения на живо от 21.00 ч. тази събота, 28 март.  

Събитието е първото от поредицата на лейбъла под кодовото име  Flashback.

Очаквайте вечер с подбрани джаз, фънк и поп изпълнения в бутиковата романтична  атмосфера, както и уникални специалитети и добре селектирана музика на Corso с най-красивия изглед към нощна София, поясниха организаторите.

Вход свободен.

Зад пулта ще застане DJ Emo (a.k.a EK), добре познат като резидент диджей от събитията на CODE през последните месеци, който ще се погрижи всички да танцуват както през 80-те.

Компания на EK ще прави талантливата и атрактивна Annaya. Младата певица завършва музикалното училище във Варна, след което продължава образованието си в Музикалната академия със специалност "Пеене". В началото на своите сценични изяви тя се концентрира върху популярните стилове джаз и соул. Началото на съвместната ѝ работа в лейбъла CODE я насочва към хаус музиката, което ѝ позволява да развива своя изпълнителски талант и да бъде чест гост на различни събития както в България, така и чужбина. Участията на Annaya зад граница усъвършенстват и доказват уменията и нейната дарба за кабаретни програми и спектакли, производни на музикалния театър.

Последното пътуване до Куба и Ямайка носи на Annayah неочаквано голям успех и популярност.

Corso е на булевард "Цар Освободител" 10 (срещу Руската църква).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички