Спечели пропуск за концерта на Анастейша


Спечели пропуск за концерта на Анастейша

4268

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели Loud Concerts, организиращи първия концерт на Anastacia у нас. Както е известно, американската вокалистка ще пее в препълнената зала 1 в НДК от 20.00 ч. на 16 април.

Двама от вас получават уникалния шанс да спечелят пропуск за събитието. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният албум на Анастейша?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/Anastacia

Очакваме до 20.00 ч. на 4 април, cъбота.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Със своя сърцат поп соул Анастейша заема особено място в музикалната история. Вокалистката вярва, че, ако можеш да пееш, трябва да го правиш много шумно и гръмогласно. Ето защо всички нейни изпълнения извират от най-дълбокото на дълбокото ѝ гърло. Песните на американката вероятно щяха да звучат доста мелодраматично, ако не беше мъжкарският ѝ алт, който продължава да обнадеждава, че изпълнителките, които наистина могат да пеят, няма да изчезнат от музикалната сцена. Иначе Анастейша потъна много надълбоко (и навреме - още през 2004 с албума на нейно име) в комерсиалния "модерен рок" (по определението на американските критици), но без да прекалява с емоциите и тежките драми.

Тя ще представи пред българската публика хитовете си дотук, както и парчета своя актуален албум. "Малката дама с голям глас" (висока е 157 см.) пристига у нас в рамките на турнето, подкрепящо шестия ѝ студиен диск, първа продукция с авторски песни след "Heavy Rotation" (2008). Високо оценен от критиката и почитателите на вокалистката, проектът влезе в Топ 10 на много от европейските чартове, в т.ч.тези на Германия, Италия и Великобритания.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за концерта на Fuel Fandango в Sofia Live Club на 4 април

Ето КАК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички