CODE и Culture Beat Club представят Chaka Khan


CODE и Culture Beat Club представят Chaka Khan

4347

Годината е 1978. "I'm Еvery Woman" звучи по всяка радиостанция и се изкачва стремглаво в поп класациите, а диско дивата Chaka Khan, която съвсем скоро предстои да бъде коронясана за Кралица на фънка, е готова да превземе света, както тя самата пее - "I'll do it naturally" - с талант, хъс и невероятно сценично присъствие.

Следват хит след хит, между които "I Feel For You", "Through Тhe Fire", "Ain't Nobody", "My Funny Valentine" и мн. др., а признанията не спират. С рекордния брой от 10 награди Grammy и над 70 милиона албума, продадени в цял свят, Chaka Khan, която започва творческия си път с фънк бандата Rufus, бързо се превръща в легенда.

Именно на тази невероятна изпълнителка  е посветено следващото издание на Studio 54, организирано от парти лейбъла CODE и бутиковия клуб Culture Beat Club на 2 април (четвъртък).  

В най-добрите традиции на бляскавия нюйоркски клуб, превърнал се в  първообраз на диско вечерите в Culture Beat, и през тази нощ интериорът ще бъде преобразен, за да отрази максимално златните години на диското и поп музиката, а песните на Chaka Khan и други легенди от 80-те ще бъдат специално подбрани от  DJ Emo (a.k.a EK), добре познат като резидент диджей от събитията на CODE през последните месеци.

Към него ще се присъединят талантливите изпълнителки Даяна Караиванова и Annayah, които ще вдъхнат нов живот в песните на поп дивата Chaka Khan.

Даяна Караиванова е известна от риалити формата X-Factor и поп групата Suga Mamma. Младата певица има зад гърба си солиден опит - завършва музикално училище с оперно пеене, като едновременно с това свири 5 години на флейта. Днес  е студентка в Националната музикална акaдемия "Проф. Панчо Владигеров", където учи поп и джаз пеене, но споделя, че се увлича по фънк, джаз и хаус музиката.

Annayah е добре позната от изявите си в събитията на CODE, както и със своите международни участия. Младата певица завършва музикалното училище с контрабас във Варна, след което продължава образованието си в Музикалната академия със специалност "Поп и джаз пеене".

Начало: 22.00 ч. Вход свободен.

Culture Beat Club е на площад "България" 1 (сградата на НДК).

Повече информация:
www.codecolor.in

Събитие:

https://www.facebook.com/events/739056439548784

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички