Рут Колева с концерти в Лондон и София


Рут Колева с концерти в Лондон и София

4012

Една от най-успешните певици в България - Рут Колева, се качва на сцената в легандарния лондонски бар Mau Mau на 2 април.

Концертът е част от световноизвестната поредица Jazz Re:Freshed, откъдето са тръгнали величия като Ейми Уайнхаус например. Както MySound.bg вече писа, това не е първата изява на вокалистката в английската столица - миналата година родната певица препълни и легандарното Jazz Cafe, с което се превърна в първата българка, изнесла концерт там.

За радост и на родните фенове, Рут Колева ще се качи на сцената в  Sofia Live Club за ексклузивен концерт с филхармония. Събитието е от 22.00 ч. на 9 май. Решението на певицата за изява на клубна сцена е продиктувано изцяло от желанието ѝ да направи публиката си част от един по-интимен и бутиков концерт с неповторима емоция.

След уникалния концерт, който Рут изнесе в зала "България" на 21 февруари, вокалистката обещава да пренесе това незабравимо изживяване и в Sofia Live Club. Под акомпанимента на над 25 от най-добрите симфонични музиканти в България,  тя ще изпълни както най-популярните си песни в съвсем нов аранжимент, така и пиеси от последния си албум.

Лимитирано количество билети на цена от 20 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси.

Повече информация - на:
https://www.facebook.com/events/1408203829493203/

https://www.facebook.com/RuthKolevaMusic

https://www.facebook.com/pages/SOFIA-LIVE-CLUB/106829925995?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички