Доминик Бътлър представя Стентън Уориърс с нов материал у нас


Доминик Бътлър представя Стентън Уориърс с нов материал у нас

3639

Доминик Бътлър от Стентън Уориърс (Stanton Warriors) (SW) ще представи пред българска публика новия сингъл "Loving Me Wrong", част от дългоочаквания албум на проекта "Rebel Bass".

Както е известно, британската геридж и дръм-ен-бейс легенда пристига по покана на популярния столичен клуб Mixtape 5 и Bass Mafia за сет този петък, 3 април.

Феновете ще могат да се насладят на страхотна музика и впечатляващи визуализации на огромния LED екран. Организаторите подготвят и 3D мапинг, който ще преобрази познатата клубна атмосфера.

След 14 години в играта, корфеите от Бристол са напът да издадат своя седми  студиен диск, който, според музикалните критици, носи съвсем ново звучене. Типично в стила на Стентън обаче, дори и най-новата продукция носи в себе си дълбоките UK Garage корени, радиофоничния саунд и клубния бас заряд, които феновете познават така добре.

Формацията се появява с впечатляващата компилация "The Stanton Sessions" през 2001. Повече от 13 години нейният характерния саунд заляга в основата на едни от най-големите и запомнящи се събития от световната музикална сцена, "отнасяйки" публиката на престижните фестивали Coachella, Glastonbury, Burning Man и Ultra. Разпродадени световни турнета и върховете на музикалните класации са част от всекидневието на SW.

Само през 2014 артистите покоряват за пореден път чарта на Beatport, отварят британския Building Six Сlub с внушителния капацитет от 3 000 души, разбиват сцените на Ultra, Supersonic и Glastonbury, а podcast-ът им се изкачва до N 3 в класацията на iTunes, докато Ани Мак кърши снага под звуците на парчета, долитащи от плейъра в собствения ѝ хол.

Билети за събитието ще могат да бъдат намерени в мрежата на www.eventim.bg. Предварителна продажба от 15 лв. и в деня на събитието на цена от 20 лв.
Директен линк за онлайн покупка: http://bit.ly/1wdWDIS

18+

Събитието във fb.: https://www.facebook.com/events/447743655377689/

Видеотрейлър: https://www.youtube.com/watch?v=wIUkgGWDywE

Let it BASS!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички