Соул емоции с Blackstreet в столичния клуб Дали


Соул емоции с Blackstreet в столичния клуб Дали

3824

Истинско изживяне с едни от титантите на ар-ен-би и соула -  Blackstreet, очаква българските им почитатели в столичния клуб "Дали" от 21.00 ч. тази събота.

Ерик Уилямс, Марк Мидълтън и Джереми Хана пристигат в София за специален благотворителен концерт в подкрепа на социално слаби семейства, организиран от Symphonics Еntertainment и Holiday Heroes. Неотдавна американците участваха в "Carry Тhe Flame", химн на кампанията. Видеопремиерата на парчето ще се състои на партито в клуб "Дали". Освен него, носителите на "Грами" ще изпеят и най-големите си хитове на съботното соул приключение, наречено Hоliday Heroes 90’s Tribute.

В събитието ще участват и много български изпълнители, сред които фънкарите Southwick, които ще бъдат лайв бенд на знаменитите гости; хитовият Бобо, магнетичният Майкъл Флеминг - Lexus (MAGntk, екс-Trio O Five); орфеевият глас - македонецът Даниел Каймаковски, известен от X-Factor Adria и представител на страната си в конкурса "Евровизия" 2015; Маги АлексиеваМей и Деси Андонова (Рhuture Shock, Sentimental Swingers).

С билет за шоуто може да се сдобиете от тук: holidayheroes.bg/carry-the-flame/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички