ЧРД на Rocklivebg.com


ЧРД на Rocklivebg.com

3432

Rocklivebg.com ще отпразнува своя шести рожден ден с концерт в столичния Bar Zar от 19.00 ч. на 4 април, събота.

"Да, и на нас не ни се вярва, че 6 години са минали така бързо, изпълнени с хиляди концерти, малки, големи и още по-големи фестивали по света и у нас. За екипа на Rocklivebg.com е чест да има всеки един от вас – нашите читатели, които следите репортажите от събитията, които посещаваме и отразяваме със свежо, необременено перо и ентусиазъм, присъщ само за един фенски уебзин, какъвто е нашият! Знаем, че оценявате старанието ни да следим новините от нашия метъл свят, както и приятните разговори, които провеждаме с уважавани от нас артисти. Сигурни сме, че като наши приятели ще приемете поканата да празнуваме заедно тази годишнина. А какъв по-подходящ начин да отбележим този празник от това да отидем на концерт, да отидем пак и отново заедно! Различното този път ще е, че ние ще го организираме. През годините сме показвали и споделяли с вас страстта си към гръцката метъл сцена, така че сме повече от сигурни, че няма да се изненадате, че по повод рождения си ден ще поканим именно банда от Гърция", пишат колегите, обявявайки изявата на Chronosphere.

Компания на многообещаващата млада траш формация от Атина ще правят две групи – потенциални герои на съвремието си – метълкор бандата Dash Тhe Effort и бургаските трашъри Hellrider.

Без да даваме бомбастични обещания, че това ще се превърне в традиция, ви каним да дойдете да се забавляваме заедно, а дали ще има още такива изненади… само времето ще покаже, приканват организаторите.

Bar Zar отваря за фенове в 18 ч., а групите ще се изявят в следния ред:

19.00 ч. – 19.45 ч. - Hellrider
20.00 ч. – 20.45 ч. - Dash Тhe Effort
21.00 ч. - Chronosphere

Цената за вход е 10 лева като продажбата на билети ще става само в деня на шоуто и на място.

Вечерта ще продължи съвсем подобаващо с афтърпарти с групите в метъл бар The Black Lodge.

Линк към събитието във Facebook:

https://www.facebook.com/events/811162608976474/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички