Ваня Златева представя Get It


Ваня Златева представя Get It

4250

Ваня Златева ще представи най-новата си песен "Get It" в Art Room на клуб "Ялта" от 21.00 ч. на 4 април.

Парчето е колаборация с американския хип-хоп изпълнител  VannDamm, който пристигна в страната ни за заснемането на видеото, дело на колоритния режисьор Златимир Араклиев. Това е първото участие на VannDamm пред българска публика.

https://www.youtube.com/watch?v=rsuHHVpluFQ&feature=youtu.be

Специален гост ще бъде българската хип-хоп легенда – Бобо, който ще изпълни за първи път няколко от най-новите си парчета, част от предстоящия му албум.
 За по-малко от година Ваня Златева успя да спечели симпатията на феновете със своя талант и професионализъм, превръщайки се в едно от най-свежите лица на българската ар-ен-би и и поп сцена. "Get It" е второто парче на Ваня, а видеото към него изостри сериозно любопитството на феновете, жадни за качествена продукция. Песента носи характерното американско хип-хоп звучене и загадъчна провокативност от необятния свят на съвременната музика. Гостите на събитието ще се потопят изцяло в парти атмосферата, благодарение на лайв шоуто, за което артистите се подготвят от доста време. Ваня Златева и Vann Damm ще пресъздадат на живо хореографията от видеото, специално подготвена от Боряна Янкова (Sugar Wings). На изявата ще прозвучат за първи път и няколко от най-новите парчета на Ваня, които ще станат част от предстоящия й албум. Той се очаква да излезе тази година като музикални продуценти са Freak Collective.

Вход: 10 лв.

Златева се появи на музикалната сцена с грация, стил и увереност, комбинирайки модерен звук, текст с послание и вдъхновяваща визия в парчето "Заедно". Родена в Хайделберг (Германия), Ваня Златева е израснала и живее в pLOVEdiv, откъдето черпи любов и вдъхновение. 6-годишна започва да тренира художествена гимнастика, а след това учи в спортното училище "Васил Левски". Творческата ѝ същност обаче винаги намира начин да се прояви. Занимава се професионално с музика едва от преди няколко години и, макар че знае за дарбата си от малка, сякаш нарочно крие таланта дори от себе си. Но тази година моментът на Ваня Златева настъпва и цяла тайфа верни приятели са зад гърба ѝ в нейния дебютен проект. Защото новото начало винаги е по-лесно, когато хората са "Заедно".

Текстът на песента е дело на Константин Бешков, Борис Спасов и Ваня Златева. Музиката и аранжиментът са на момчетата от FREAK Collective - Ивайло Стайков, Стойко Милев, Константин Бешков и Борис Спасов.

Видеото може да гледате в Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=XwqgJfOdjlg
Vbox7: http://vbox7.com/play:9cdcc9c50a

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички