John Newman и Milky Chance: глобални хитове на Exit 2015


John Newman и Milky Chance: глобални хитове на Exit 2015

3778

24-годишният британски певец и композитор John Newman и германското инди поп дуо Milky Chance се присъединяват към списъка с артисти на петнайстия рожден ден на Exit.

Така предстоящото парти става все по-привлекателно както за дългогодишните си приятели, с изпълнители като Faithless, Motorhead и Prodigy, така и за младата публика благодарение на горещи суперзвезди като Tom Odell, Hardwell, Martin Garrix, Clean Bandit и други.

John Newman е младата британска поп сензация, която в съботната вечер ще представи албума си "Tribute", покорил чартовете в Европа и на Острова с хитовете "Love Me Again", "Losing Sleep", "Cheating" и "Out Of My Head". Освен със собствените си песни в последните години той е на върха на класациите и със съвместните си парчета с Rudimental - "Not Giving In" и "Feel Тhe Love", а "Blame" със суперзвездата Calvin Harris е сред най-големите хитове на изминалите есен и зима.

Историята на 24-годишния изпълнител е сред най-вдъхновяващите в модерната музика. Всички обстоятелства са против него – от детството в изключителна бедност със самотна майка в малко предградие на Йоркшир, през проблемно тийнейджърство и трагична загуба на най-близките му приятели, когато е на 17, до образование, което сам заплаща с работа като общ работник и барман. За него музикалната кариера не е обрат, а резултат от истинска борба, железен и лют характер и желание да преодолееш всичко, което пречи по пътя към мечтите. Докато учи в Музикалния колеж в Лийдс той среща новосформираната група Rudimental и заедно правят парчето "Feel Тhe Love". То се изкачва до първото място в класациите на Великобритания. Следва хитът "Not Giving In", а веднага след него – и първият му глобален самостоятелен хит "Love Me Again". После посоката е само напред и нагоре, а Newman е сред наистина малкото съвременни изпълнители, които сами пишат и ремиксират собствените си парчета.

Milky Chance (на снимката) е дуо, комбиниращо акустичните елементи на реге, фолк и рок музиката със съвременен електронен звук и ритъм. Певецът и китарист Clemens Rehbein и диджеят Philipp Dausch започват международната си кариера благодарение на международния успех на хита "Stolen Dance", който избухва буквално за броени дни в YouTube и по-късно се превръща в една от десетте най-търсени песни през 2014 с приложението Shazam! Така от алтернативна банда те се оказват гости на най-гледаните телевизионни предавания на Стария континент и в САЩ. Осъществяват няколко напълно разпродадени концерта в Ню Йорк и Лос Анджелис миналата година, последвани от участия във всички най-големи европейски фестивали, плюс американско турне, включващо Coachella и SXSW.

Приключението започва в Нови Сад на 9 юли и ще продължи повече от 10 дена, за да приключи на великолепния плаж "Яз" в Черна гора на 18 юли. Събитието  отбелязва своето 15-годишно издание в Петроварадинската крепост, а новият Sea Dance празнува първата си награда за най-добър средноголям фестивал в Европа. Exit Adventure 2015 вече е на хоризонта с изпълнители като Motorhead, Tom Odell, Clean Bandit, The Prodigy, Faithless, Roni Size, Hannah Wants, Sigma, Eagles Оf Death Metal, Wilkinson, Bondax, Dubioza Kolektiv, Napalm Death и много други.

А всички от България, които биха искали да се включат в него, вече разполагат с разнообразни опции и пакети с билети за фестивалите, транспорт и настаняване.

Билети: Ticketpro.bg и PartyTravel.bg

Следете Фейсбук страницата на Exit Bulgaria, или:
http://www.exitfest.org/en/bulgaria за повече информация.

Официалният филм за Exit Adventure 2014:
https://www.youtube.com/watch?v=jYNZpZEABno

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички