Глория за Глория Гейнър


Глория за Глория Гейнър

4101

Песните на диско иконата Глория Гейнър ще са в основата на новото издание на Studio 54, общ проект на парти лейбъла CODE и бутиковия Culture Beat Club, представящ най-добрите, бляскави и диви години на диското в нова светлина.

Събитието ще се състои от 22.00 ч. на 9 април, четвъртък.

В най-добрите традиции на Studio 54 - клубът, преобразил световната парти култура завинаги и превърнал се в първообраз на диско вечерите, и Culture Beat Club ще бъде с тематичен интериор, като акцент ще бъдат дивите години на диското и поп музиката. За музикалната селекция ще се грижи DJ Emo (a.k.a EK), който е  познат като резидент диджей от събитията на CODE в последните месеци. Бижуто на вечерта ще бъде талантливата Наталия Тенева, която със своите певчески умения обещава да зареди нощта с позитивни емоции.

Само за една нощ хитът на Глория "I Will Survive" успява да премине всички бариери на консервативното обществото и да се превърне в химн на зараждащата се в началото на 80-те години на миналия век поп култура. "Моята песен успя да прескочи границите, чрез които до този момент хората определяха себе си. Тя стигна до сърцата на всички независимо от тяхната националност, цвят на кожата, пол, местоположение. Всички се влюбиха в "I Will Survive", защото бе позитивна и възхваляваше силата на човешкия дух", казва за най-големия си хит харизматичната изпълнителка.

Глория Гейнър, която вече 35 години покорява международните сцени и сърцата на хората, започва кариерата си в средата на 60-те с джаз/поп групата Soul Satisfiers. Славата, за която младата певица е орисана още от раждането си, не закъснява. С дебютния си албум "Never Can Say Goodbye" тя  заявява категорично, че ще бъде звезда, изкачвайки се до 25-та позиция в класацията на Billboard в рамките на един месец. Три години по-късно излиза "I Will Survive" и целият свят научава името на Глория Гейнър, а нейният невероятен глас все по-често бива оприличаван с природна сила. Признанията на публиката и критиците не закъсняват и през 1980 "I Will Survive" е отличена с първата и единствена в историята награда Grammy за диско музика.

Дрес-код на събитието: дънки и риза.

Culture Beat Club е на булевард "България" 1 (сградата на НДК).

Събитието във Facebook:
http://goo.gl/P4n73e

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички