Спечели ДВОЕН пропуск за концерта на авангардистите Eyebrow


Спечели ДВОЕН пропуск за концерта на авангардистите Eyebrow

4200

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели "Аларма Пънк Джаз", в афиша на чието 13-то издание ще свири и супергрупата Eyebrow. Концертът на Пит Джъдж и Пол Уайгинс е в столичния клуб Mixtape 5 на 17 април.

Двама от вас получават уникалния шанс да спечелят ДВОЕН пропуск за събитието. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

В каталога на кой лейбъл се появи актуалният албум на Eyebrow "Garden City"?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/Eyebrow

Очакваме до 23.00 ч. на 16 април, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

"Музика, която притегля публиката и я задържа смаяна", написа All About Jazz по повод "Garden City".

Българската формация Fly We To The Moon, чийто дебютен албум за лейбъла BigBanda излезе в началото на годината, ще подгрее публиката за гостите.

За петгодишното си съществуване Пит и Пол имат четири албума, като в последния от тях – "Garden City" (2014), съвсем осезаемо е и присъствието на друга легенда на бристълската сцена – Jim Barr (Portishead, Get The Blessing). И двамата са силно свързани с театралната музика, което е още една идеална предпоставка да ги съберем на обща сцена с нашата формация Fly We To The Moon, обясниха избора си за съпорт организаторите. Британците имат чудовищна концертна биография с другите си формации, но като Eyebrow ще свирят извън Великобритания за пръв път именно в рамките на Alarma Punk Jazz и част от честванията на 80-ата годишнина на БНР.

Малко известен, но безкрайно любопитен факт е, че в музикалната биография на тромпетиста Джъдж влиза и кратка колаборация с арт-рок ветераните Джетро Тъл през 2012 - за историческия проект "Thick As A Brick" 2 (TAAB2) e поканен от Джон О'Хара, настоящи кийбордист на групата, да изсвири цялостната брас секция на пиесата "Cosy Corner". "Срещнах се с Йън Андерсън чак след концерта им в Бристъл няколко месеца след записите. Но за мен беше много вълнуващо да бъда цялостната група под неговия глас, пък макар и само за една песен", споделя Пит.

През април "Аларма Пънк Джаз" организира още изяви на гръцкото рок-ен-рол дуо The Noise Fugures в София (клуб Mixtape 5) и Пловдив ("Петното на Роршах") на 28 и 29, Великденския фрийк-рок хепънинг в Чешкия център с участието на Doesn’t Frogs и италианците La Confraternita del Purgatorio (Чистилищното братство) на 11 април заедно с организирания от Amek drone/ritual/industrial концерт на Mytrip, Conjecture (GR) и Evitceles на 10 април.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички