Програмата на клуб Ялта до края на април


Програмата на клуб Ялта до края на април

3614

Следващото издание на популярната поредица Contact в столичния клуб "Ялта" ще се състои на 11 април, събота, в навечерието на Великден.

Всеки, който иска да поглези слуха си с интелигентно хаус звучене, запазена марка на проекта, и качествения музикален подбор на Stefan Popov и Kiroff, може да заповяда в Room 1, приканиха от заведението. Входът ще е свободен до 01. 00 часa.

Вечерта ще бъде открита от сета на диджей Kiroff. Малко след полунощ на пулта ще застъпи резидентът Stefan Popov, който ще наблегне на клубното звучене. Желанието на диджея е да опише "Ялта" в музикални произведения. "Ще се стремя на свиря достатъчно дийп музика, така че да има усещане за уют в хората, които са дошли да танцуват, но също така ще заложа и на по-грууви звученето, за да създам хаос в хауса. Както в предаването ми по радио NOVA залагам на по-стара и забравена музика, така и когато пускам не си поставям ограничения. Стремя се да показвам различното и качественото, пресято през моя слух и виждане за хубава музика, без да се влияя от трендове", споделя Stefan Popov.

17 април |ELEGANT TOUCH by RUNO

Еlegent Touch е тук и тази пролет със зареждаща дийп хаус селекция. Резидентът на "Ялта" Runo влага цялата си енергия и заряд в проекта, който представя всеки месец. Стартирал кариерата си като диджей и продуцент през 2009, Runo  не спира да се развива, издавайки за лейбъли като Sleazy Deep, Lovestyle Records, Prison Entertainment, In Deep Records и много други. В началото на годината диджеят записа и първия си клип - "Play", заедно с певицата Irina.

18 април|NOIR

Датският диджей и продуцент Noir ще гостува в "Ялта" като част от турнето за представяне на своя дебютен едноименен албум, който излезе на 9 март. В програмата на вечерта е и резиденът Runo.

Noir е един от най-търсените диджеи и продуценти в света и е отговорен за някои от най-силните и експлозивни моменти в съвременната клубна история. Името му избухва в музикалните среди с тоталния хит "Around". Музикалните жанрове, на които залага, са дийп, тек, хаус и техно.

Билети - в мрежата на Eventim и в клуб "Ялта" на цена от 20 лв.

24 април |CAMP SESSIONS & FLAIR FABRICA WORLD OPEN

Екипът на Camp Sessions се завръща в "Ялта" в Room 1 след 3-годишно отсъствие. Camp Crew обещават не просто завръщане, а истинско пътуване във времето в една единствена нощ със специален гост MC SirReal. Преди сетовете на обичайните заподозрени обаче присъстващите ще видят  финала на Flair Fabrica World Open – впечатляващо събитие, което определено не бива да бъде пропуснато, уверяват организаторите.

Билети - на врата по 5 лв. преди полунощ и 10 лв. след това.

25 април |DENIZ KOYU

Априлската програма на "Ялта" завършва с гостуването на Deniz Koyu, който ще представи специален удължен сет в Room 1. Преди това обаче зад пулта ще застане резидентът Stefan Popov - да постави основата на едно наистина добро парти.

Билети по 20 лв. от мрежата на Eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички