Строежа промоутира S.A.R.S. с концерти в Германия и Чехия


Строежа промоутира S.A.R.S. с концерти в Германия и Чехия

4134

Една от най-популярните съвременни сръбски поп-рок групи - S.A.R.S., ще гостува за първи път в Берлин и Прага по покана на български промоутър – клуб "Строежа".

Концертите ще се състоят в две поредни дати - на 17 април и 18 април, петък и събота. Първото шоу ще бъде в клуб Bi Nuu, а второто - в Rock Café.

S.A.R.S. е една от най-известните банди на Балканите. През 2014 на много места музикантите вече свирят пред публика, която често достига до 10 000 души. Музикантите стават все по-популярни в региона, като през 2015 планират концерти и в Чехия, Великобритания, Франция, Германия, Австрия, Швейцария и навсякъде из Балканите. В допълнение към тяхната еклектична смесица от поп-рок, реге, блус и етно се включват и балканските ритми и провокативни текстове, което ги прави известни и далеч извън границите на Сърбия. Шоуто на S.A.R.S. предлага на живо на феновете невероятно преживяване, идващо директно от сърцето на Балканите. Групата има четири студийни албума, а много от видеоклиповете ѝ са с милиони гледания.

Концертите на сръбската банда в Германия и Чехия се организират от един от най-стабилните през последните години български промоутъри - "Строежа". Клубът е ексклузивен партньор на S.A.R.S. за България, където вече са осъществени четири концерта и се готви пети такъв – на 29 август предстои най-мащабният им лайв в у нас – в "Маймунарника", Борисовата градина, като билетите се продават при висок интерес. Събитието в немската столица се осъществява още със съдействието на друг, локализиран там партньор – Gibelin. Началото си Gibelin Agency води от софийската ъндърграунд сцена през недалечнта 2011, когато ентусиазмът стига цветните нюанси на визуалния и вокален дръм-ен-бейс. Днес организаторите продължават дейността си на територията на музикално многопластовия Берлин, където разширяват измеренията си до по-мащабни диджейски партита и концерти.

Билети за концертите се разпространяват в мрежите на четири компании. За шоуто в Club Bi Nuu, Берлин, могат да бъдат закупени от Koka36.de и Eventim.de. Първите 100 броя там се предлагаха на промо цена от 13 евро, следващата емисия билети е на 16 евро в предварителна продажба и 18 евро на самата дата и място. За събитието в Rock Café, Прага - Ticketstream.cz и Goout.cz на цени от 320 крони в предварителна продажба и 380 крони на самата дата и място. И в двата клуба броят на билетите е ограничен само до 400 - препоръчва се предварителното им закупуване, като се има предвид, че повече от половината и за двете шоута са вече изчерпани.

S.A.R.S
www.facebook.com/sarsbend

S.A.R.S. - "Klinka" (Official video)
https://www.youtube.com/watch?v=BbFarlS3KeM

S.A.R.S. - "Budjav lebac" SPOT
https://www.youtube.com/watch?v=10TfxcE1K4I

S.A.R.S. @ MTV Express 2013 ("Ti, ti, ti / Lud / Lutka")
https://www.youtube.com/watch?v=GDUfoU8lF2E

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички