Chill Station – A Triр Beyоnd в Bulgaria Mall този уикенд


Chill Station – A Triр Beyоnd в Bulgaria Mall този уикенд

4424

Платформата за нова култура Chill Station представя следващото си - седмо, издание A Triр Beyind, в необикновеното простанство Star Gate Room (Bulgaria Mall) на 17, 18 и 19 април.

Серията се превърна в истински авангард на съвременната градска култура, проправящ нови пътища и очертаващ контурите на бъдеще "по-деликатно, по-зелено, по-творческо".

Събитието отваря портал във време-пространството и кани да предприемете пътуване в неизвестното, водени от интуицията и изследователския си дух. Воаяж,  който провокира сетивата и експериментира с възможностите за колективно съ-творчество, игра и общуване във фините измерения отвъд ограниченията на триизмерната реалност.

Затова спомага не само програмата, но и самото място. Star Gate Room е наистина магическо пространство, заредено с енергията на стотици деца от всички възрасти, преминали през последните представления на Театъра на сетивния Лабиринт – "Пътуване във ВСИЧКОЛЕНАТА" и "Терминал ∞". (https://www.youtube.com/watch?v=o4ySri4KeNM)

Chill Station цели да разшири идеята за мислимо и възможно, като създава условия за вълнуващи приключения на духа, сетивата и тялото - медитации, концерти, духовни практики, музикални импровизации, интерактивни арт сесии и пърформънси, астрални пътувания и срещи с нови приятели.

Програма:

17 април, петък

18.30 – МЕДИТАЦИЯ ЗА ОТВАРЯНЕТО НА КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ с Георги Георгиев (Shamballa-bg.net) - МАХАТМА медитация с енергията на източника. Въведение в пътуванията в тяло от светлина (след началото на медитацията вратите се затварят до 20.00 ч.)

20:00 – ZAREVO live – IDM
https://m.soundcloud.com/zarevo

20:00 - Цветето на живота - движенческа практика - танцова медитация с Аци Аумена
21:00 – EXIDUS live – chill out

22:00 – KLIMENT live – psy-dub & ambient
https://www.youtube.com/watch?v=FqAnwS4rg-0&sns=fb

00:00 - до изгрев слънце – "Институт за изследване на тишината" представя LIVE TRANCE MARATHON - музикална практика – импровизация за общуване отвъд думите, която дава възможност на всеки (няма изискване за предварителни музикални умения) да се включи в създаването на спонтанна, жива музика с помощта на богата колекция от музикални инструменти от цял свят. Музикално пътуване отвъд ограниченията на социо-културната идентичност.  https://www.facebook.com/events/1583163298635380/


18 април, събота

15:00 – STAR GATE MEDITATION - многоизмерният портал "Старгейт" на физически план представлява структура, изградена от форми на свещената геометрия. По време на медитациите тя бива активирана чрез силата на индивидуалното намерение на присъстващите и започва да катализира процеса на събуждане на "заспалите" части на нашето ДНК. Дълбочинно трансформираща практика за постигане на устойчив вътрешен мир, събуждане на съкровени осъзнавания, засилване на инуицията и развитие на неподозирани способности, връзки или вече съществуващи таланти.Резултатът е цялостно балансиране на различните аспекти на съществото ни, което може да се прояви и като физическо излекуване.

17:00 – ЕФИРЕН ВОДЕН ПОРТАЛ – лечебна практика с кристални и тибетски купи за зареждане и структуриране на вода с МАЙКА-РА. Михаела Стойкова (МАЙКА-РА) е звукотерапевт и музикант, завършила института "Звуколечение и съзнателност" в Сан Франсиско, САЩ. Преминава през школа за енергийно лечение и цветотерапия, изучава звука през законите на свещената геометрия, като практикува от 10 години, използвайки звука в различни форми и техники с помощта на определени музикални инструменти и основно с човешкия глас. Мика работи с гласа си като интуитивен лечебен звук, използва кристални  купи, махало, различни набори от камертони, природни индиански клопачи и рама барабан.

18:00 – 20:00 "Институт за изследване на тишината" представя ТОТАЛНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО – колективна сесия за спонтанно изкуство и творческо общуване - два часа, в които може да се отдадете на невербално общуване, като се отставите творческата енергия да ви води.

18:00 - E.U.E.R.P.I. live – музикален ембиънт пърформънс на Мирян Колев (китара и електроника) https://soundcloud.com/mirian-kolev
18: 00 - СЕТИВНО ПЪТЕШЕСТВИЕ от Театъра на сетивния Лабиринт
20:00 – Neolithic Vox live – psychill /IDM
https://myspace.com/neolithicvox

21:30 – BALKAN SCIENTISTS LIVE – нео традиционна фюжън музика от Балканите, която комбинира български фолклор с класически ямайски мотиви. В проекта участват: Гергана Димитрова (глас, Мистерията на българските гласове, Ева картет), Костадин Генчев (кавал, Булгара), Атешхан (китара, оркестъра на Иво Папазов - Ибряма), Deep Space Deejays (dub effects & electronics)
https://www.youtube.com/watch?v=NKmvpvei30g

22:00 – Въздушна акробатика – пърформънс на Бенита Примо

23:00 – Светлин и Флориан – концерт на пиано и електроника

00:00 – Man Оf No Ego live - музикален проект с ambient & psychill звучене, който миксира музикални вибрации с универсалните послания на мислители като Алант Уотс и други.
https://manofnoego.bandcamp.com/releases

19 април, неделя

19:00 - Групова РЕГРЕСИЯ с Петър Петров. Регресията е връщане в миналото - независимо дали ще се върнем 5, 10, 15 години или 5, 10, 14 живота назад.
Петър Петров е психолог, сертифициран хипнотизатор, треньор по групово динамичен психотренинг и организационно поведение.

https://www.facebook.com/events/866769353388839/

Цена за участие: 10 лв.

И още за цялото време на проявата:
- стена за колективно рисуване
- космически визии

Организаторите на събитието и "Фотосинтезис" обявяват конкурс за фото и видеозаснемане на Chill Station – A Triр Beyind с награден фонд, предоставен от "Фотосинтезис". Изпращайте снимки и видеоматериали по време на събитието на лични съобщения.

Вход за Chill Station – A Triр Beyind:
10 лв. за един ден /15 лв. за два дни (петък и събота)

Star Gate Room е в Bulgaria Mall (до Тelenor), ет.2.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички