Noir представя дебютния си албум в Ялта


Noir представя дебютния си албум в Ялта

3552

Noir ще представи своя дебютен албум - "Noir", на изявата си в столичния клуб "Ялта".

Както MySound.bg вече огласи, сетът, в който ще участва и резидентът на заведението Runo, е на 18 април, събота.

Роден в гр. Аалборг, Дания с истинско име Рене Кристенсен, Noir е типично дете на 80-те. Неговата съдба обаче е да стане един от най-известните хаус артисти в своята страна, а след това и по света. Диджеят е работил с някои от най-ключовите лейбъли - Get Physical, Defected и, разбира се, неговия собствен Noir Music.

Noir е един от най-търсените диджеи и продуценти в света и е отговорен за някои от най-силните и експлозивни моменти в съвременната клубна история. Името му избухва в музикалните среди с тоталния хит "Around". Музикалните жанрове, които изпълнява, са предимно дийп, тек, хаус и техно. Лейбълът му Noir Music има издадени тракове на някои от най-добрите световни продуценти като Solomun, Tiefschwarz, Dusty Kid, Hot Since 82, Danny Daze, Jay Lumen и още много други.

В началото на март той пусна своя дебют "Noir", подготвян почти 5 години, защото артистът залага на качеството, не на количеството, и държи всичко да е на ниво. Датчанинът обича да разказва истории и е събрал 12 уникални парчета, разкриващи еволюцията в неговата кариера.

Съдържанието на албума е кулминация на всички стилове и влияния, с които Noir е отраснал и живял през годините. Той е вложил цялата си любов и е създал продукция, която разкрива нови емоции при всяко следващо слушане.

Билети - в мрежата на Eventim.bg (Germanos, "Пикадили", OMV, Office 1, "На тъмно", Билетен Център НДК, UsitColours) и http://bit.ly/YALTA-TICKETS.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички