Българският съпорт на Get Darker Sofia с изцяло авторски сет


Българският съпорт на Get Darker Sofia с изцяло авторски сет

3463

Интригуващи български артисти ще подкрепят именитите гости по време на партито Get Darker Sofia.

Както е известно, то ще се проведе в голямата зала на столичния парти център "4 км" на 18 април.  

Първи в списъка са нареждат BassCatz и Zafayah (на снимката). Неотдавана те представиха съвместния си проект "Real Life" - парче, което впечатли както с чисто музикантските си качества, така и със своя социален контекст. Оказа се, че резултатът от комбинацията между лириките на Zafayah и дълбоките бийтове на BassCatz е интелигентна музика с потенциал за успех извън страната. По време на Gеt Darker Sofia българските артисти ще представят само своя авторска музика, а двете половинки от BassCatz крюто ще бъдат заедно на сцена за пръв път от доста време насам.

Към съпорта се присъединява още Vallew, един от най-младите и перспективни артисти в лейбъла Platform Music, който също ще обещава авторски сет. След сериозен подбор измежду всички кандидати, включили се в конкурса за съпорт артист, който спретнаха организаторите, избрани бяха Myth от Истанбул и MiDessie, която пък е част от първата дъбстеп организация в България - mirizma.org. На тях се пада честта да открият събитието.

В неговия афиш греят имената на Lee Darkside - задължителният елемент, всеобщ любимец и основател на медията; Demon - ветеран в стила и LX One - диджей и продуцент, както и най-популярният хост на на дъбстеп и дръм-ен-бейс събития в световен мащаб. Малко по-късно към тях се присъедини и J:Kenzo.

Той е сред най-интересните артисти от новата вълна на лейбъла Tempa, Artikal. От 2008 насам минималистичният звук, който създава, му донася заслуженото признание от ъндърграунд сцената. Дебютният му албум (излиза през 2012) дори се смята за антидот на широкоразпространения комерсиален дъбстеп звук. Като един от основните артисти на най-голямото радио за електронна музика в Англия Rinse FM, всеки четвъртък малко след полунощ J:Kenzo дава щедра порция от най-новата и ексклузивна дъбстеп музика -  както своя, така и на други вълнуващи нови продуценти.

Озвучаването на партито е подсигурено от големите ClearSound.

Събитието е колаборация между най-голямата независима дъбстеб и ъндърграунд медия в света Get Darker (Лондон) и родния лейбъл Platform Music.

Билети за Get Darker Sofia - в мрежата на Eventim на цена от 15 лв.

Събитието във Facebook:  
https://www.facebook.com/events/818720318190656/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички