Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Същинската надпревара в България търси талант започва на 19 април


Същинската надпревара в България търси талант започва на 19 април

3884

Излъчването на полуфиналната надпревара в четвъртия сезон на "България търси талант" започва по bTV от 20.00 ч. на 19 април.

Всяка неделя по същото време в продължение на два часа кандидатите за титлата ще имат възможност да представят пред журито, публиката и зрителите своите умения и нови номера и да докажат защо заслужават да спечелят наградата от 60 000 лв. Същинската надпревара ще се проведе в студийния комплекс в Герман, където приключи строежът на декора и сцената.

За второ поредно издание полуфиналите в "България търси талант" ще бъдат 6, а броят на финалистите - 12. Победителите ще бъдат избирани с телефонно обаждане или с изпращане на есемес, което ще продължи до началото на живото предаване в понеделник от 21.30 часа. Изпълнението, което спечели най-много гласове, отива на финал, а тези, които се подреждат на второ и трето място, ще трябва да чуят "присъдата" на журито в състав: Дарина, Илиана, Ники и Иво, но само едното изпълнение ще се пребори за правото да участва на финала. Събитията на сцената на "България търси талант" могат да бъдат проследени успоредно с ефирното излъчване и на онлайн платформата voyo.bg.

По традиция вълнението зад кулисите на риалитито ще бъде предавано наживо на официалната страница на шоуто – talant.btv.bg, в неделния ден. За трети пореден път отпадналите от шоуто ще имат възможност да се преборят и за титлата "Уеб талант на България". Миналогодишните носители на тази титла - Electra Crew, тази година са полуфиналисти в шоуто.

Зрителите ще видят на живо 10-те нови изпълнения на първите полуфиналисти.

Сред тях са малка стегната ботевградска армия от Младежки духов оркестър и мажоретен състав към читалище "Христо Ботев", авторите на неповторими стихове - дуо Райна Ботева и Иван Димитров, или като сами се наричат – Чучулигата и Айя, носителят на "златен бутон" заради умението си да композира на момента – Деян Асенов, софийското попинг чудо Атанас Атанасчев, разкъсалите залата от аплодисменти по време на същинските кастинги Latin Force и човекът, създаващ съвършен природен съраунд габровски бийтбоксър Димитър Пенчев, практикуващите най-българското бойно изкуство и носители на редица престижни титли - Bul Kempo (на снимката), музикалното чудо от Троян - Радко Петков,  колегата на Супермен, Спайдърмен, капитан Америка, Батман и Никола Тесла, видинчанинът, който не се страхува от високото напрежение – Иван Чукарски, и варненските владетели на магията – дуо Арсен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички