Същинската надпревара в България търси талант започва на 19 април


Същинската надпревара в България търси талант започва на 19 април

3880

Излъчването на полуфиналната надпревара в четвъртия сезон на "България търси талант" започва по bTV от 20.00 ч. на 19 април.

Всяка неделя по същото време в продължение на два часа кандидатите за титлата ще имат възможност да представят пред журито, публиката и зрителите своите умения и нови номера и да докажат защо заслужават да спечелят наградата от 60 000 лв. Същинската надпревара ще се проведе в студийния комплекс в Герман, където приключи строежът на декора и сцената.

За второ поредно издание полуфиналите в "България търси талант" ще бъдат 6, а броят на финалистите - 12. Победителите ще бъдат избирани с телефонно обаждане или с изпращане на есемес, което ще продължи до началото на живото предаване в понеделник от 21.30 часа. Изпълнението, което спечели най-много гласове, отива на финал, а тези, които се подреждат на второ и трето място, ще трябва да чуят "присъдата" на журито в състав: Дарина, Илиана, Ники и Иво, но само едното изпълнение ще се пребори за правото да участва на финала. Събитията на сцената на "България търси талант" могат да бъдат проследени успоредно с ефирното излъчване и на онлайн платформата voyo.bg.

По традиция вълнението зад кулисите на риалитито ще бъде предавано наживо на официалната страница на шоуто – talant.btv.bg, в неделния ден. За трети пореден път отпадналите от шоуто ще имат възможност да се преборят и за титлата "Уеб талант на България". Миналогодишните носители на тази титла - Electra Crew, тази година са полуфиналисти в шоуто.

Зрителите ще видят на живо 10-те нови изпълнения на първите полуфиналисти.

Сред тях са малка стегната ботевградска армия от Младежки духов оркестър и мажоретен състав към читалище "Христо Ботев", авторите на неповторими стихове - дуо Райна Ботева и Иван Димитров, или като сами се наричат – Чучулигата и Айя, носителят на "златен бутон" заради умението си да композира на момента – Деян Асенов, софийското попинг чудо Атанас Атанасчев, разкъсалите залата от аплодисменти по време на същинските кастинги Latin Force и човекът, създаващ съвършен природен съраунд габровски бийтбоксър Димитър Пенчев, практикуващите най-българското бойно изкуство и носители на редица престижни титли - Bul Kempo (на снимката), музикалното чудо от Троян - Радко Петков,  колегата на Супермен, Спайдърмен, капитан Америка, Батман и Никола Тесла, видинчанинът, който не се страхува от високото напрежение – Иван Чукарски, и варненските владетели на магията – дуо Арсен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички