Албумът на Sentimental Swingers с предпремиера в Пловдив


Албумът на Sentimental Swingers с предпремиера в Пловдив

4157

Първият албум на Sentimental Swingers "Cradle Оf Love" беше представен предпремиерно пред многобройна публика в Пловдив на 18 април.

Феновете на Деси, Рони, Вера и Михаил Йосифов секстет получиха възможност първи да чуят новите песни на формацията и да се нaсладят на изключителното шоу на суинг триото в клуб "Библиотеката".

"Пълният клуб в Пловдив ни изненада много приятно. След това посрещане вече мислим за по-голям концерт в града, с който да зарадваме отново нашите почитатели и онези, които не успяха да ни видят и чуят в събота. Обмисляме и голямо шоу на открито през лятото, споделят шармантните вокалистки.

На 25 април, събота, столичният Sofia Live Club ще домакинства следващата голяма изява на Sentimental Swingers. Присъстващите ще могат да видят любимите си изпълнителки в нови авторски костюми, специално създадени от тях за представянето на албума. За най-запалените по суинга екипът на Lindy Hop Bg. е подготвил Swing dance atelier, което ще стартира в 21.30 часа в клуба. Всички гости ще могат да се научат да танцуват специалния танц към парчето "Swing Me On The Cradle Of Love", за да могат да се понесат в ритъма на суинга заедно с Деси, Рони и Вера (на снимката вдясно).

От 20 до 30 април в Mall Оf Sofia, където триото още гостува, най-верните почитатели на суинга ще могат да се сдобият с "Cradle Оf Love" и да спечелят покана за концерта в Sofia Live Club.

Албумът на Sentimental Swingers и Михаил Йосифов се появява четири години след първия лайф на групата и два издадени сингъла - "Unemployed Lovers" (2012) и "Life Is An Eternal Swing" (2014).

Дебютният пълнометражен диск на формацията е факт благодарение и на подкрепата на "Музикаутор". "Cradle Оf Love" включва 11 песни - 9 авторски и 2 на големия композитор от миналото - Йосиф Цанков, част от текстовете са на Златна Костова - виртуозен преводач ("Приятели", "Женени с деца", "Ало! Ало!"), журналист и поет, на Марий Росен, който преди броени дни спечели "ИКАР" за режисурата на спектакъла си "Влиянието на гама-лъчите върху лунните невени", на Андре Шандел и на Асен Разцветников ("Недей тъгува"). Всички композиции в "Cradle Оf Love" Sentimental Swingers записват с изключителните музиканти от Михаил Йосифов секстет и Михаил Вл. Йосифов - китара, които неизменно ги съпътсват на сцената от тяхното създаване до днес.

Проектът се появява месец след затворената прожекция на филма Life Is An Eternal Swing в рамките на София Филм Фест 2015.

Както MySound.bg огласи своевременно, режисьор на лентата е белгиецът Андре Шандел, а Рони, Деси и Вера са сред главните действащи лица.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички