Николо Коцев и Кикимора с поредица от мащабни концерти


Николо Коцев и Кикимора с поредица от мащабни концерти

4490

Родните фенове на прогресивния модерен и тежък рок имат възможност да видят на живо спектакъла "Николо Коцев и Кикимора", който музикантите ще представят на клубна обиколка в някои от българските градове.  

Изявите им започват в габровската спортна зала "Орловец" от 20.00 ч. на 22 април.

Формацията ще изпълни всички песни, включени в едноименния ѝ дебютен албум, който е на музикалния пазар у нас в каталога на "Рива Саунд".

Рокаджиите ще представят сюита, съставена от мегарок хитове, съвместно с 250 музиканти от 8 оркестъра от страната в столичната зала "Арена Армеец" на 5 май.

Те ще ударят хедлайн на първия ден от 15-то издание на традиционния фестивал "Цвете за Гошо" в София на 6 юни, когато е и рожденият ден на Николо. Сред акцентите в репертоара на бандата ще бъде и парчето "Сам" по музика и аранжимент на Коцев, съавтор на текста заедно с Александър Атанасов.  

Николо придоби световна популярност със своята рок опера Нострадамус, спечелила международно признание през 2001. В нея взеха участие Glenn Hughes, Joe Lynn Turner, Alannah Myles, Sass Jordan, Doogie White (Yngwie Malmsteen, екс- Rainbow), Göran Едман и Йорн Ланде и други.

Още - на:
http://kikimora.nostramusic.com/

Още от Събития


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички