Златните момчета Криско и Dim40U в Bedroom Premium Club


Златните момчета Криско и Dim40U в Bedroom Premium Club

3815

На 22 април един от най-успешните млади рап изпълнители - Криско, ще излезе на сцената на Bedroom Premium Club в компанията на Dim40U.

Двамата ще зарадват феновете си и с нашумялото си общо парче "Златните момчета". Изпълнителите ще бъдат подгрявани от Big D. Освен обичайните си професионални ангажименти като този с Bedroom Premium Club, Криско се впуска и в ново предизвикателство – продуцент на тв сериал. Въпреки че демонстрира завидни актьорски качества в предаването "Като две капки вода", къдeто се превъплъщава в образа на Емил Димитров, хитмейкърът няма да застане пред камерата, а ще взима най-важните решение във филма "Черни досиета" . В момента Криско и екипът подготвят снимките на криминалната сага, в която главна роля е отредена на актрисата Луиза Григорова. "Продуценти сме аз, режисьорът Мартин Макариев и Александър Александров. Всяка серия от сагата ще бъде отделен филм. Няма да казвам още къде ще бъде излъчван телевизионният сериал", споделя Кристиян малко преди участието си в Bedroom Premium Club

Премиерата на най-новото му парче с Ненчо Балабанов ще бъде на финала на "Като две капки вода", който ще се състои на 25 май.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички