Хитовете на Barry White, представени от CODE и Culture Beat Club


Хитовете на Barry White, представени от CODE и Culture Beat Club

3728

Завладяващо присъствие. Широка, разтапяща усмивка. Грациозни движения. Мъжът на сцената запява с кадифения си глас: "You My first, my last, my everything. And the answer to all my dreams" и цялата зала започва да се извива в грациозни, танцувални движения. Вокалистът сияе и дава всичко от себе си, а тълпата му отвръща с почти религиозно обожание.

Барънс Юджийн Картър, който по-късно ще стане известен на целия свят като Бари Уайт, е главен герой в поредното тематично парти Studio 54, организирано от CODE и Culture Beat Club на 23 април.

Събитието е с начален час 23.00. Вход свободен. Меломаните ще имат възможност да се насладят на незабравимите песни на Бари Уайт в шикозната атмосфера на заведението, специално аранжирана да напомни най-добрите години на диско музиката и бляскавите партита в култовия нюйоркски клуб Studio 54. Зад пулта ще застане резидент диджеят на партитата CODE - Emo (a.k.a. EK). Специална изненада на вечерта ще бъдат китаристът Стойчо Стоянов, изключителен музикант, който в компанията на талантливата певица Мери Мердинян ще изпълни нощта с нежни акустични звуци. Тяхното изпълнение ще включи любими фънк парчета, представени по модерен начин.

Бари Уайт е роден в Тексас. Има трудно детство, но е отгледан в среда, която го насърчава да развива музикалния си талант, и бързо намира пътя към сцената. На крехката възраст от 11 години влиза в професионалната музика, записвайки пианото за хита на Джеси Белвин "Goodnight My Love". Кариерата му се развива светкавично. Младият изпълнител композира песни за известни артисти, а големият пробив идва с откритието на момичешката група Love United, на която става продуцент.

"I've Got So Much Тo Give", неговият дебютен албум, се появява през 1973 и хитовете му започват да покоряват всички музикални класации, превръщайки Бари Уайт в легенда.

Culture Beat Club е на булевард "България" 1, сградата на НДК.

Повече информация - на:

https://www.facebook.com/events/1640354166188266/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички