E-Rotic и C-Block се присъединяват към звездите на Обичам 90-те


E-Rotic и C-Block се присъединяват към звездите на Обичам 90-те

4390

Евроденс звездите от E-Rotic и C-Block (на снимката) се присъединяват към участниците в програмата на петото издание на "Обичам 90-те".

Те ще заместят холандците The Vengaboys, които поради непредвиден ангажимент няма да успеят да присъстват на събитието в столичния Зимен дворец на спорта на 9 май.

Поради огромния интерес и многобройните запитвания от страна на феновете, C-Block ще се качат отново на родна сцена, за да изпеят любимите ни хитове от 90-те. За E-Rotic обаче това ще е първото гостуване в България, благодарение на организаторите на "Обичам 90-те" - Coco Agency и Радио Energy. На сцената на грандиозното парти ще се развихрят още Haddaway, Corona, Alexia, DJ Ради и Marti G.

E-Rotic е швейцарско-немска евроденс група, създадена от вокалистката Лиан Лей и рап певеца Раз-Ма-Таз (Ричард Майкъл Смит) през 1994. Характерни за тяхното творчество са предизвикателните и скандални текстове на сексуална тематика, които те най-често изпълняват в оскъдно облекло. Сред най-популярните парчета на проекта са "Fred Come To Bed", "Sex On The Phone", "Willy, Use A Billy" и "Help Me, Dr. Dick".

Немската хип-хоп и евроденс формация C-Block пристига в България в края на април, за да изпълни на живо най-големите си хитове, които не напускат радиоефира и денс клубовете вече 20 години. Cред тях са "So Strung Out", "Time Is Tickin’ Away", "Keep Movin’","Everything´s Good", "The Future Is So Bright", "Broken Wings" и "Summertime". Формацията идва в състав Robert Peal (Робърт Пийл) и Jeanine Love (Жанин Лав) по покана на Select Music Media, а първата  изява на гостите е в пловдивския клуб "Планет" на 24 април. На следващия ден те ще се превърнат в подарък както за феновете, така и за рожденика - Burgas Plaza Mall, който навършва 6 години. По този повод в търговския център ще има безплатно парти за всички, а купонът ще се съчетае с почерпка с торта и награди за публиката. Част от празника ще бъде и певицата Михаела Филева, която ще зарадва почитателите си с хитовете "Приливи и отливи", "Едно наум", "Опасно близки" и др. Веднага след изпълнението си, неуморимите C-Block ще се насочат към Варна, където е следващият им гиг. Същата вечер ще разтърсят из основи клуб "Планет".

C-Block, които бяха част от третото издане на "Обичам 90-те", са създадени от музикалните продуценти Йорг Вагнер, Улрих Бухман и Франки Милър през 1995. Дебютният им сингъл е "Shake Dat Azz", но истинската слава идва с песента "So Strung Out", която достига Топ 10 в много европейски класации и Топ 5 на Viva Top 100.

Билети за "Обичам 90-те" могат продават в мрежата на Eventim.bg и от партньорските каси. Цените са както следва: единичен билет за правостоящи – 40 лв. и групов за трима - 105 лв. Единичен билет за седящи е 50 лв., групов за трима - 120 лв. Единичен за Golden Circle - 60 лв., а групов за трима - 150 лв.

Повече информация за концерта, изпълнителите и билетите за петото издание феновете могат да следят на страницата във Фейсбук"Обичам 90-те/I Love Тhe 90's".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички