Премиерата на Грозното пате се отлага за 9 и 10 май


Премиерата на Грозното пате се отлага за 9 и 10 май

3964

Уважаеми зрители!
Скъпи приятели!
Имаме една не особено приятна новина!
Премиерните представления на мюзикъла "Грозното пате" се преместват от 25 и 26 април - от 11.00 ч. съответно на 9 и 10 май, известиха от екипа на продукцията.

Както МySound.bg вече писа, спектакълът за деца и възрастни ще бъде поставен в столичния "Модерен театър".

Тази промяна се налага поради бавното и изключително трудно физическо възстановяване на  прекрасното и мило Пате - Поли Генова, след тежката травма, която получи вследствие на контузия при участието си в телевизионен риалити формат. Надяваме се да проявите разбиране и да ни извините за причиненото неудобство. Но...много често в живия живот се случват подобни лоши неща и трябва да се преборваме с тях! Благодарим Ви предварително!

Нека пожелаем бързо оздравяване на Поли Генова, за да успеем по неповторим начин да Ви пренесем във вълшебното царство на приказките, да помечтаем заедно и да полетим заедно върху крилете на мечтите и любовта, приканиха емоционално от екипа.

"Да си различен не е престъпление. Всеки е красив посвоему и трябва да бъде приеман такъв, какъвто е. Всеки носи своя талант. Един ден грозното патенце до вас може да се окаже красив лебед", Това казват и изпяват от сцената невероятните Поли Генова, Ненчо Балабанов, Цветелин Павлов, Яница Маслинкова, Марина Драгомирецкая, Камен Иванов и Атанас Чопов.

След участието си в хитовата песен "Духът е в теб" в изпълнение на Поли Генова и Ненчо Балабанов от саундтрака към популярния български мюзикъл "Аладин", цигулката "Амати" на световноизвестния български цигулар Васко Василев ще звучи и в "Грозното пате". Виртуозът  лично предложил на композитора и продуцент Марио Балтаджиев да изсвири една от вълнуващите музикални партии в продукцията – "Три минути", изпята от Поли Генова. Композиторът написал нотите и ги изпратил в Испания. Василев с огромно удоволствие ги изсвирил и записал парчето. Това невероятно изпълнение ще Ви развълнува и ще ви накара да заобичате истински Грозното пате. Ще Ви помогне да подкрепите различните и правото им на пълноценен и стойностен живот, каквото е и основното послание на спектакъла. Ще откриете красотата като смисъл на живота, копнежът към свободата, любопитството към света като мотив за усъвършенстване и стремеж към мечтите и полета на духа, уверяват запознати.

Закупилите билети за двете премиерни дати от Билетен Център на НДК могат да презаверят същите за новите дати или за други представления на мюзикъла на касата в "Модерен театър" на 25 и 26 април до 12.00 ч. или след 6 май, когато касата ще е отворила всекидневно с обявено работно време.

За контакти и повече информация: 0884 009561 или 0876 690955.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички