Концертът на Лепа Брена под патронажа на Сръбското посолство


Концертът на Лепа Брена под патронажа на Сръбското посолство

3885

"Лепа Брена е легенда! Тя е символ на сръбската музика. За нас е чест и удоволствие да подкрепим концерта ѝ в София" - с тези думи от посолството на Сърбия в България потвърдиха своето желание изявата на популярната певица да се проведе под патронажа им.

Както е известно, Брена ще изпълни легендарните си хитове от началото на своята кариера до днес в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 22 октомври.

"Много се радваме, че емблемата на сръбската музика ще пее на българска сцена, при това в най-голямата зала в София. Така всички нейни почитатели – и от България, и от Сърбия, ще имат възможност да се насладят на неповторимия талант на изпълнителката", коментират от кабинета на посланика.

Лепа Брена има отправена покана за аудиенция лично от Негово превъзходителство г-н Владимир Чургус - посланик на Сърбия в България, който ще бъде сред специалните гости на изявата ѝ у нас.

Изпълнителката на хитовете "Ti si moj greh" и "Luda za tobom" споделя, че очаква с голямо нетърпение и вълнение срещата си с българската публика и обещава да зарадва родните фенове с едно запомнящо се и впечатляващо шоу.

Билети - в мрежата на Eventim, на цени от 20 до 55 лева.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички