Концертът на Selah Sue в Универсиада продължава с парти в Mixtape


Концертът на Selah Sue в Универсиада продължава с парти в Mixtape

3535

Официалното афтърпарти след концерта на Selah Sue в София ще се състои в столичния клуб Mixtape 5, известиха от EventEase, организиращи първата  самостоятелна изява на харизматичната изпълнителка в столицата.

Както е известно, актуалната белгийка ще представи новия си албум "Reason", а и хитовете си дотук в зала "Универсиада" от 19.30 ч. на 14 май.

Началният час на афтъра е е 22.00, а специален гост за вечерта ще бъде Досю Амуджев (Groovy Sessions Radio Show), който ще запази соул, фънк и ню джаз атмосферата след певицата. Феновете, които имат билети за нейния концерт, могат да посетят напълно безплатно събитието в Mixtape 5. За останалите  входът е 5 лв. (само на място).

След двугодишно световно турне Selah Sue издаде втория си студиен диск "Reason" на 30 март. Той следва мегауспешния ѝ дебют "Selah Sue" (2011), който стана двойноплатинен във Франция. По новия си албум певицата работи с талантливите продуценти Robin Hannibal (Rhye, Kendrick Lamar) и Ludwig Goransson (Childish Gambino, Haim), записвайки в музикални студия в Белгия, Лондон, Ямайка и Лос Анджелис в търсене на перфектния звук. В писането на текстовете се включва Ucar Biersen, а самата Selah Sue сподели в Twitter, че лириките в "Reason" са "по-добри, по-остроумни и много по-дълбоки".

В новия проект белгийката се е отдала напълно на своето музикално Аз между плавния електро соул, отнасящия трип-хоп и ритмичните хаус бийтове. "Тази формула има много вариации", споделя певицата за богатия саунд на албума. През декември изпълнителката издаде EP-то "Alone", въвеждайки в звученето на дългосвирещия си диск. Сингълът "Alone" е под N1 от 17-те парчета в траклиста на "Reason". Певицата пусна и видео към песента с лично драматични нотки: https://www.youtube.com/watch?v=oiqRFvUOUH0

Други акценти от албума, които Selah сподели предварително с феновете си в онлайн музикалните платформи, са едноименният сингъл "Reason" и "I Won’t Go For More" с фънки джаз звучене и многозначителни текстове. Дълбочината в нейния глас и в смисъла зад всяко парче превръщат диска в силно емоционална  колекция. Парчетата "Together" (любовна хип-хоп изповед) и "Fear Nothing" (трип-хоп бягство от реалността) с бавното си и акустично звучене подготвят слушателя за по-агресивния и танцувален електронен трак "Falling Оut", като и трите заедно изграждат сценария на неповторимата музикална приказка.

"Reason" на музикалния пазар у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

В iTunes може да бъде закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/reason/id966913737

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/892680437471114/С

Билети "Ранно пиле": 40 лв. (категория правостоящи) само в магазин "Яко" (улица "Граф Игнатиев" 43) / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни: 45 лв. (категория правостоящи) в мрежата на Eventim.bg ("Пикадили", "Техномаркет", ОМВ и други)  Седящи места в централните сектори B и C на цени 60 лв.

Местата във ВИП-ложата: 65 лв.

https://www.youtube.com/watch?v=4r7gbmo-1Fs
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички