Спечели покана за Nigel Kennedy свири Jimi Hendrix


Спечели покана за Nigel Kennedy свири Jimi Hendrix

3744

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложенето и този път е от нашите приятели Loud Concerts, по чиято покана Nigel Kennedy ще представи у нас своята нова програма Hendrix Project. Концертът на виртуозния цигулар е в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 10 май.

Двама от вас получават уникалния шанс да спечелят пропуск за събитието. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Фен на кой английски футболен отбор е Nigel Kennedy?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/Nigel

Очакваме до 20.00 ч. на 6 май, cряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Визитата на Найджъл Кенеди наближава, а нетърпението на феновете му какво точно могат да очакват от новия проект с интерпретации на незабравимия Джими Хендрикс се увеличава.

"Навсякъде, където свиря Хендрикс, измислям нещо необичайно. Просто духът на Хендрикс изисква провокация", коментира виртуозът предстоящия си в София концерт пред журналиста Жоро Тошев, признавайки, че обича да свири в България заради емоционалната публика. На първия си концерт преди години той сбъдва мечтата на българско момче като го кани на сцената да свири с него. Какво е намислил сега най-продаваният цигулар в света, ще стане ясно на място в НДК.

Непрестанно в движение и с нови идеи, на 1 май музикантът се готви да постави рекорд, с който да влезе в книгата на Гинес: с изпълнение на парчета на Хендрикс заедно с над 5 000 китаристи на фестивал на площада в полския град Вроцлав.

Признат за най-добрия съвременен интерпретатор на Бах, Кенеди се изяви преди броени дни в катедралата на родния град на великия композитор - Айзенах. Поканата е по повод честванията на 330 години от рождението на Бах.

Ден преди срещата на българската публика с Найджъл Кенеди - на 9 май, световноизвестният цигулар ще присъства на откриването на изложбата на своя приятел - художника Румен Рачев, в галерия "Нюанс". Приятелството между двамата започва през 1995, а сътрудничеството им - през 2000, когато Кенеди кани Рачев да изготви графичното оформление и дизайн на албума си "Kennedy plays Bach", отличен с престижната British Classic Award.

Експозицията от живопис и рисунки в галерия "Нюанс" ще представи нови творби на художника, в които звучи градският джаз. Характерният неоимпресионизъм в комбинация с поп арт и абстрактни елементи продължава тематиката на автора в малко по-различен дискурс. Урбанизмът в работите на твореца засяга смисъла на взаимоотношенията между човек, пространство, архитектура и природа.

Концертът в зала  1 на НДК се осъществява със съдействието на G.P.Group Ltd.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички